Naar boven

Zoek je naar verkoeling?! Dit is ons ijskoude antwoord op het Nationaal Hitteplan!

Pfff, wat een hitte hè? Niet alleen in Nederland, maar ook op jouw vakantiebestemming is de 30 graden al weken geen uitzondering meer. Het leek ons daarom een goed idee om je deze week kennis te laten maken met een aantal verkoelende (en coole) producten. Ons ijskoude antwoord op het Nationaal Hitteplan!

 

 
Een isoleerfles voor onderweg

Vergeet die rollen aluminiumfolie en kies voor de meest effectieve manier om je drankjes koel te houden: schaf een isoleerfles aan. Die gebruik je toch voor de koffie? Klopt, maar een isoleerfles is ook juist geschikt om bijvoorbeeld je ice tea koel te houden. Paar ijsblokjes erin en jij kunt er na iedere slok weer een paar uur tegenaan. Heb je trouwens weleens van een voedseldrager gehoord? Geels heeft ‘t! De deksel herbergt zelfs een lepel en je eten blijft extra lang koel dankzij de hoogwaardige isolatietechnieken van Thermax.

 
Tijd voor een nieuwe koelbox of koeltas?

Ga je nog op vakantie? Dan heb je vast en zeker al een koelbox of koeltas die je jaar in jaar uit meeneemt. Echter, de koelboxen en koeltassen van tegenwoordig zitten boordevol nieuwe technieken die je drankjes veel langer koel houden. Ze zijn ook veel handiger in het gebruik geworden! In onze webshop vind je de meest vernuftige (en voordelige) koelboxen en tassen. Bij Geels hebben we ook speciale autokoeltassen die je efficiënt opbergt achter de stoel. Ben je van plan om veel te gaan fietsen tijdens de vakantie? Dan kan een fietskoeltas ook erg goed van pas komen.

 
Een wijnkoeler voor de kleine genietmomenten

Die 35 graden verdwijnt natuurlijk als sneeuw voor de zon na een paar slokjes van een ultrakoel wijntje. De wijnkoeler van Pulltex heeft een bijzonder slim design, waardoor je hem eigenlijk overal kunt neerzetten. Zelfs de meest onstabiele tafel is voor deze wijnkoeler geen partij. De ijsblokjesmaker van Joseph Joseph biedt ruimte voor 14 ijsblokjes, genoeg om jouw wijntje voor een lange tijd koel te houden. Met die hoge temperaturen wil je je liever niet inspannen om die kurk uit de fles te ploppen. Kies daarom de weg van de minste weerstand en schaf een elektrische kurketrekker aan. Let op: wees met dit warme weer extra voorzichtig met alcohol. Zorg er dus voor wat je voldoende water blijft drinken!

 
 
 
Iedereen heeft een parasol, maar voldoet hij ook?

Iedereen heeft er een en ongetwijfeld jij ook. Waarom dan nog investeren in een nieuwe parasol als hij precies doet wat je wil? Om meerdere redenen kan de aanschaf van een nieuwe parasol een slimme keuze zijn. De zweefparasol is een namelijk een ideale optie als je wat meer (loop)ruimte uit wilt sparen in je tuin. Wil je liever niet te veel kwijt zijn aan een parasol? Kies dan voor een tussenvariant met een kantelfunctie. Het levert je niet meer ruimte op zoals bij de zweefparasol, maar je hebt wel een hele dag schaduw! 

Naar alle parasols