Naar boven

Win een Outdoorchef BBQ | I.s.m. Schroeven Online

Maak kans op een Outdoorchef Barbecue + Quickstarter

Deze unieke actie organiseren wij eigenlijk in samenwerking met Schroeven-Online.nl, maar we willen 'm je toch niet onthouden.

Plaats je op 29 juni. 30 juni of 1 juli 2018 een bestelling van €75,- of meer bij Schroeven Online, dan ding je mee naar de stijlvolle Outdoorchef Chelsea 507 C BBQ + Quickstarter t.w.v €249,-.
Dus heb je nog een leuke klus op de planning staan of móet je je nu toch echt zetten aan die ene klus? Bestel dan nu je schroeven, bouten, moeren, kitten en andere toebehoren.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en krijgt de Outdoorchef barbecue zo snel mogelijk toegestuurd.

Rondkijken op Schroeven-Online.nl en ook kans maken

 
Het grilloppervlak is groot genoeg om met 8 personen te barbecueën, dus nodig je vrienden maar alvast uit.
 

 


Waarom je deze barbecue wilt winnen

Met de Outdoorchef Chelsea 570 C houtskoolbarbecue voeg je een authentieke rooksmaak aan vlees en groenten toe. Het grilloppervlak is groot genoeg om met 8 personen te barbecueën, dus nodig je vrienden maar alvast uit. De Chelsea is verder uitgerust met de Outdoorchef-trechtertechnologie, waardoor je de barbecue voor verschillende grilltechnieken kan gebruiken. Direct grillen op hoge temperatuur boven de kolen om vlees dicht te schroeien of indirect grillen. De indirecte grillmethode is ideaal voor het langzaam grillen van grote stukken vlees.

De deksel van de Outdoorchef Chelsea 570 C is voorzien van een ingebouwde thermometer en gereedschapshaken. Met de ventilatieschuif regel je de temperatuuronder de deksel. Het resultaat: heerlijk mals vlees!

Behalve de barbecue krijg je ook een gratis houtskool-brikettenstarter t.w.v. €32,95. Zo kun je nog sneller starten met barbecueën. De houtskool vul je gemakkelijk bij dankzij het opklapbare rooster. Ideaal toch?

Bekijk alle handigheidjes van deze barbecue