Naar boven

Verfwinkel vlakbij WageningenToe aan een nieuw likje verf? Laat je muren weer stralen met een nieuwe verflaag! Ga voor een goede kwaliteitsverf en maak het schilderen in of om je huis makkelijk. Een goede verflaag beschermt tegen beschadigingen en geeft natuurlijk een frisse look. Geels Woonwarenhuis is 10 minuten verwijderd vanaf Wageningen centrum en dus mooi in de buurt.

Geels Woonwarenhuis is dé verfspecialist in de regio! Of je nu een vakman of een doe-het-zelver bent, wij bieden alles wat je nodig hebt voor jouw verfklus. Kom langs in onze winkel in Bennekom of maak een afspraak met onze verfspecialisten. Je vindt onze verfafdeling op onze KlusWijs afdeling.

 
Onze verfmerken
In onze KlusWijs bieden we een groot assortiment in muurverf, buitenverf en binnenverf van verschillende geweldige merken in diverse kleuren aan. Op onze verfafdeling vind je de volgende merken: Flexa, Pure, Histor, Sikkens, Wijzonol, Alabastine, Cetabever, Hammerite, Tenco, Hermadix en KlusWijs verf. 
Op zoek naar een luxere verfsoort? Geels Woonwarenhuis is een officiële dealer van Pure and Original. Pure & Original is een professionele kwaliteitsverf, gemaakt van 100% natuurlijke pigmenten en natuurlijke grondstoffen. Perfect geschikt voor het creëren van de betonlook, een wolken effect of een matte poederige uitstraling en meer. Pure & Original kalk-en krijtverf vind je op de Colors@Home afdeling.

 
Kom kijken in onze winkel of bestel online!