Naar boven

Tuinmeubelen, camping en buitenkoken

Comfortabele en trendy tuinmeubelen

Bij Geels Woonwarenhuis vind je een mooi tuinset, trendy hangstoel of zo'n heerlijke ligstoel om in te relaxen. Bij het samenstellen van onze collectie besteden we veel aandacht aan zitcomfort en design. 

Naast tuinmeubelen van o.a. Hartman en Kettler hebben wij ook sfeervolle tuinkussens om het af te maken. Ook een mooi assortiment parasols hebben we natuurlijk in huis, van luxe zweefparasols tot eenvoudige parasols. 

Bekijk ons assortiment tuinmeubelen online. Of kom proefzitten in onze winkel!

Naar tuinmeubelen en parasols
 


Dé BBQ specialist van de regio

Geels Woonwarenhuis is met recht specialist op het gebied van buitenkoken. Wij werken met de grote en bekende merken. Geels Woonwarenhuis is een officiële dealer van Weber, Outdoorchef, BorettiBig Green Egg en The Bastard.

Stuk voor stuk merken die staan voor kwaliteit en veelzijdigheid. Onze experts kunnen je er alles over vertellen. Wil je slowcooken of grillen, voor kleine of voor grote gezelschappen? Wij hebben de passende barbecue of buitenkeuken. Natuurlijk hebben we ook bijpassende BBQ accessoires zoals pizzastenen, grillroosters, handschoenen, houtskool en veel meer. 
 

Naar barbecues en buitenkeukens

 Alles voor een geslaagde kampeervakantie

Op onze eerste etage bieden we een ruime keuze in kampeeraccessoires. Van meubilair tot haringen, van koelboxen tot gasdrukregelaars. Ook hebben we een assortiment technische producten voor je caravan of je camper. Is je waterpomp defect of heb je een deurvanger nodig? Geels heeft 't.

Geels Woonwarenhuis is dealer van Crespo en Bo-Camp campingstoelen en campingtafels. Zeer plat opvouwbaar en makkelijk om mee te nemen.

Ook een groot assortiment schoonmaak- en onderhoudsproducten ontbreekt niet. Het gerenomeerde merk 123-Products heeft alles om je caravan of camper schoon te maken en te beschermen tegen weersinvloeden. 

Een groot deel van ons assortiment is ook online verkrijgbaar, daarnaast hebben we artikelen die uitsluitend online beschikbaar zijn. 

Naar de campingartikelen


Een impressie van onze afdeling