Naar boven

Tuinadvies tijdens het Herfst EventIs jouw tuin toe aan een make-over maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geef je dan nu op voor een professioneel tuinadvies tijdens Geels' Herfst Event op zaterdag 12 oktober. In slechts in 1 uur tijd krijg je een ontwerp helemaal toegespitst op jouw tuinwensen. Een unieke kans om je door een onafhankelijke tuinontwerper te laten inspireren!

Voor slechts € 25,00 krijg je 1 uur lang persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik van een deskundige voor de herinrichting van jouw tuin. Je gaat vol tuininspiratie terug naar huis. Op deze dag krijg je een uitgewerkt schetsontwerp mee. 

Waarover kan de tuinontwerper mij adviseren?
Je gaat naar huis met boordevol nieuwe inspiratie geven voor een nieuw terras, advies over een beplantingsplan of het maken van een professionele tuinschets. Niks is te gek!


Wat moet ik meenemen naar de afspraak?

Bereid je alvast goed voor de afspraak, want een uur is zo voorbij! We adviseren je om zoveel mogelijk informatie toe te voegen aan je aanmelding. Foto's van je huidige tuin en een plattegrond met de juiste afmetingen (schaal 1:50) zijn noodzakelijk. Voeg ook voorbeelden toe van tuinen, bestrating en/of planten die je mooi vindt. Hoe completer jouw informatie, hoe beter de tuinontwerper zich voorbereiden kan op jouw gesprek. Natuurlijk kun je altijd nog extra informatie of foto's meenemen naar de afspraak. 

Er zijn maar een paar plekken beschikbaar en vol = vol, dus wees er snel bij!

Kosten: € 25,-. Aanmelden kan tot en met 30 september via: klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl
Tijd: 09.00 – 17.00