Naar boven

Tuinadvies door Mombarg Tuinarchitectuur

 


Is jouw tuin toe aan een make-over, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Je tuin klaarmaken voor de zomer? Geef je dan nu op voor een persoonlijk tuinadviesgesprek tijdens het Lente Event op zaterdag 11 mei. Een unieke kans om je door Herbert Mombarg, een onafhankelijke tuinontwerper te laten inspireren.

Voor slechts € 25,00 krijg je 1 uur lang persoonlijk advies over de inrichting, planten en materiaalgebruik van een deskundige voor de herinrichting van jouw tuin. Je gaat vol tuininspiratie terug naar huis. Op deze dag krijg je ook een uitgewerkt schetsontwerp mee. 

Waarover kan de tuinontwerper mij adviseren?
De tuinarchitect geeft jou boordevol nieuwe inspiratie voor een nieuw terras, advies over een beplantingsplan of het maken van een professionele tuinschets. Niets is te gek!

Wat moet ik meenemen naar de afspraak?
Bereid je alvast goed voor de afspraak, want een uur is zo voorbij! We adviseren je om zoveel mogelijk informatie toe te voegen aan je aanmelding per mail. Foto's van je huidige tuin en een plattegrond met de juiste afmetingen zijn noodzakelijk. Voeg ook voorbeelden toe van tuinen, bestrating en/of planten die je mooi vindt. Hoe completer jouw informatie, hoe beter de tuinontwerper zich voor kan bereiden op jouw gesprek. Natuurlijk kun je altijd nog extra informatie of foto's meenemen naar de afspraak.

Er zijn maar een paar plekken beschikbaar en vol = vol, dus wees er snel bij!
Per mail ontvang je een bevestiging met daarin de laatste informatie en op welk tijdstip je bent ingedeeld. 

Aanmelding: Aanmelden kan via klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl. Voeg in de bijlage foto's toe.
Datum: 11 mei 2019 tijdens het Lente Event in onze winkel
Locatie: Geels Woonwarenhuis. Kerkhoflaan 17-19, 6721 EW Bennekom
Kosten:
€ 25,00. De kosten van het tuinadvies kun je voorafgaand de afspraak betalen in onze winkel. 
Tijd: Afspraken worden tussen 09.00 – 17.00 uur gepland.