Naar boven

Summer is coming!

Volop ventilatoren en andere frisse verkoelers…

Summer is coming! En daar zijn we bij Geels echt helemaal op voorbereid. Nu jij nog! Om onbezorgd te genieten van het mooie weer of wat verkoeling in huis te verkrijgen, stelden we een heerlijk zomers assortiment voor je samen. Bij Geels bieden we een fijne voorraad van parasols, ventilatoren en airco’s in alle soorten en maten! Kijk hieronder wat je bij ons in de winkel en online kunt verwachten. Maar wacht niet te lang, want ze ‘waaien’ echt de winkel uit!

 
 
Pareltjes van parasols

Een parasol is ideaal om je te beschermen tegen de zon. Of je nu een parasol met mooie knikarm van Beach 7 zoekt of een superfraaie zweefparasol van Platinum zoekt. Geels heeft ‘t. Om je parasol mooi te houden kun je er het beste een parasolhoes overheen doen. Kies voor een hoes de waterbestendig is. Dan blijft je parasol het mooist.
 

Naar onze parasols en accessoires
 
Frisse ventilatoren

Ventilatoren zijn niet te missen tijdens die hete zomerdagen. Geels heeft diverse varianten ingekocht, zodat je voor elk vertrek een passend model kunt aanschaffen. Van klein tafelmodel tot staande ventilator!

Naar alle ventilatoren & airco's
 

Aantrekkelijk airco’s

Smelt je echt weg in je huis? Dan is een airco de oplossing. Makkelijk in gebruik en ideaal om snel ruimtes te verkoelen. Onze airco’s kun je veelal ook gebruiken als luchtontvochtiger door middel van een luchtafvoerslang.

Shop nu
 

 


Zomerse voorbereiding bij KlusWijs!

Alle frisse verkoelers schaf je aan bij KlusWijs Geels. En als je toch op onze afdeling KlusWijs bent, schenk dan ook eens wat aandacht aan je tuin. Ook die kan wel wat bescherming gebruiken tijdens die warme dagen. Heb jij je tuinuitzet wel op orde? Doet de tuinslang het nog? En is de watersproeier nog oke? Een goede bewatering is namelijk essentieel om je planten goed en gezond te houden. Kies bijvoorbeeld voor een zwenksproeier. Makkelijk in gebruik en sproeit een groot oppervlak. Ook leuk om even doorheen te rennen voor extra afkoeling!

Meer over KlusWijs Geels