Naar boven

StoervoerSpeciaal voor liefhebbers van STOER VOER: 3 producttips én recepten 

Wil jij niets liever dan iets anders of nieuws proberen? Anders dan de standaard pasta’s of de tientallen Oosterse combinaties die je inmiddels blind kunt bereiden? Wij hebben een goed alternatief voor je: STOER VOER! Oftewel: gerechten die goed vullen, simpel te bereiden zijn en bijzonder veel smaak van zichzelf hebben! Hieronder geven we je drie tips voor producten om stoer voer te maken. En uiteraard hebben we ook een tip voor een typisch stoer voer-gerecht!
 
#1 Gebruik een hamburgerpers voor de allermooiste (en stoerste) burgers!

Je denkt er niet meteen aan om een hamburgerpers te gebruiken. Toch is een hamburgerpers zeker aan te raden als je hamburgers gaat bakken. Op die manier zorg je ervoor dat je burger de meest ideale vorm krijgt en vol van smaak is! De mogelijkheden voor hamburgers zijn eindeloos. Toch willen we je er eentje niet onthouden. Op Food and Friends stuitten we op een geweldig gerecht: de gegrilde hamburger met cheddar en biet! Wat ons betreft een absolute aanrader die je een keer geprobeerd moet hebben.

Naar de hamburgerpers
 
 
#2 Een Demeyere rookpanset voor de ‘neusjes van de zalm’

Weleens gebruikgemaakt van een rookpan? Zeker doen. Vis, zeevruchten, gevogelte: je maakt er echt de heerlijkste en meest spannende ‘smaakexplosies’ mee. Door deze manier van koken wordt je stukje vlees of vis extra smaakvol en mals. Een favoriet van velen is de gerookte zalm (voor de echte stoer voer-liefhebbers zeker niet onbekend). Als je een goede gerookte zalm wilt maken dan zou je eens op Culijo.nl moeten kijken. Daar vind je echt een fantastisch recept voor gerookte zalm. Wist je trouwens dat je met een kookpan ook groentes kunt bereiden? Lekker voor bij de zalm!

Naar de Demeyere rookpanset
 

#3 Een Fontignac-grillpan voor een Michelin-waardig stukje biefstuk!

De echte liefhebbers van stoer voer nemen eens in de zoveel tijd een goed stuk vlees. Bij voorkeur biefstuk, toch? De beste manier om deze te bereiden is met een grillpan. Dankzij de ribbels in de bodem van de grillpan heb je namelijk het voordeel dat je geen boter of olie hoeft te gebruiken. Dat is niet alleen gezonder, maar ook nog eens veel handiger! Ook voor de biefstuk kunnen we je natuurlijk een lijst aan tips voor gerechten geven, maar de enige echte biefstuk heeft niet meer nodig dan wat zout en peper. Vervolgens even de beide kanten 3 minuten aanbakken op hoog vuur en klaar!

Naar de Fontignac-grillpan
 

Bekijk hieronder onze selectie van de beste en stoerste producten voor heerlijk ''stoervoer''!