Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

Stoelen bij Colors@Home Geels

Op zoek naar moderne eetkamerstoelen of comfortable fauteuils? Bij Geels zit je goed! 
Bij een eettafel hoort een mooie set eetkamerstoelen voor een fijne eethoek in je huis. De eethoek wordt tegenwoordig veel meer gebruikt dan alleen om aan te eten. Belangrijk is dus om stoelen te kiezen die goed bij jou passen. Bekijk ons aanbod in onze winkel en kom 'proefzitten'.

Eetkamerstoelen

In onze winkel hebben we diverse modellen eetkamerstoelen staan: in leer of stof, met armleuning of alleen een handgreep, industriële poten of met parketwielen om beschadigingen aan je vloer te voorkomen. Kies jij voor vier dezelfde stoelen of durf jij verschillende kleuren en modellen te mixen aan jouw eettafel?
Onze stoelen zijn naar wens te bestellen. Wij adviseren je graag over onze stoelen en de keuzes die hierin mogelijk zijn op het gebied van kleur, bekleding en overige details. Laat je inspireren in onze woonwinkel en creëer jouw ideale eethoek. 

Fauteuils

Een comfortabele fauteuil mag niet ontbreken in je interieur. Het is de perfecte aanvulling op je bank of creëer een heerlijke loungehoek in combinatie met een bijzettafel en een mooie lamp. Ook de fauteuil is tegenwoordig een design meubel dat gezien mag worden in huis. Bij Geels vindt je verschillende soorten fauteuils die elk weer passen bij een andere woonstijl. Ook de fauteuils zijn naar wens te maken. Laat je adviseren en inspireren door een van onze interieurspecialisten.


Heb jij een mooi item van Geels Woonwarenhuis in huis of tuin?
Deel het met #GeelsHeeftHet op Facebook en Instagram en inspireer ons en anderen! 
 

 


Geen krassen meer met Scratch no More beschermdopjes

Het is natuurlijk zonde als uw stoelen en tafels krassen achterlaten op uw vloer. Daarom is het verstandig om krasschade te voorkomen door middel van goede pootdoppen. Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld. Wil je geen krassen meer op je vloer? Kies dan voor Scratch no More