Naar boven

Steinhauer wandlampen

Wandlampen zijn er voor binnen en buiten. Heb je binnen niet veel ruimte voor een hanglamp, kies dan voor een wandlamp. Steinhauer heeft diverse soorten, maten en stijlen wandlampen. Een mooie eyecatcher voor jouw muur in de slaapkamer of woonkamer. Steinhauer wandlampen zijn dus niet alleen functioneel en praktisch, maar het is ook zeker een sfeermaker in huis en tuin.

Welke wandlamp past bij mij?

Er zijn verschillende punten waaraan je kunt denken als je een wandlamp koopt. Allereerst is het belangrijk om te bepalen waarvoor je de wandlamp wilt gebruiken. Wil je alleen een ruimte goed verlichten of juist accent brengen aan de muur?  Belangrijk is dus eerst te bepalen wat je wil bereiken met een Wandlamp van Steinhauer.
Wil je een wandlamp met een schakelaar, wandlamp op batterijen of liever één die je in het stopcontact moet aansluiten? Wil je je lamp kunnen kantelen voor een betere lichtrichting? Kies dan een verstelbare wandlamp waarmee je alle kanten op kunt schijnen. Dan heb je ook nog keus voor een dimbare wandlamp, perfect als je de intensiteit van het licht wilt kunnen aanpassen. 

Steinhauer wandlampen kopen bij Geels Woonwarenhuis

Heb je de perfecte wandlamp van Steinhauer gevonden? Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, is de volgende dag jouw Steinhauer lamp in huis. Niet tevreden? Gratis retour bij Geels.
Twijfel je welke wandlamp van Steinhauer het beste bij je past? Of staat het model dat je zoekt niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op onze verlichting afdeling in de winkel. Bij Geels Woonwarenhuis hebben we voor ieder wat wils. Bekijk de volledige collectie van Steinhauer.