Naar boven

Spaarpas

Algemene informatie

Wij kijken elke dag uit naar je komst in onze winkel. Daarom willen wij jou belonen met extra korting als je vaker komt. Je spaart een leuk percentage tegoed op je aankoopbedrag, bij elke aankoop die je doet. Zo spaar je al gauw een mooi bedrag bij elkaar voor bijvoorbeeld die fijne snoeischaar of mooie pan die je graag wilt hebben! Sparen is heel eenvoudig: laat je Spaarpas scannen bij de kassa bij elke aankoop die je in onze winkel doet en zo spaar je ongemerkt jouw cadeau bij elkaar! Haal je Spaarpas in de winkel en registreer deze hier. Onderaan deze pagina vind je de spelregels van de Spaarpas. 
Spaarpas registreren

Registreer jouw Spaarpas hier! 

Omdat we met de Spaarpas samenwerken met KlusWijs verloopt de registratie via de KlusPas registratie portal. 

Registreer
 
Check hier je spaarsaldo

Wil jij weten hoeveel saldo je al hebt gespaard met jouw KlusPas? Klik dan op de button hieronder!

Omdat we met de Spaarpas samenwerken met KlusWijs verloopt het checken van je spaarsaldo via de KlusPas saldo portal. 

Saldochecker
 


Spelregels

  • Je spaart 2,5% tegoed op je aankoopbedrag in onze winkel. Producten in actie tellen ook mee!
  • Cadeaukaarten, verzendkosten in de webshop, activiteiten van Boels, DHL, arbeidsuren, aankopen op basis van een uitgebrachte offerte, aankopen op rekening en ‘vast laag’ geprijsde producten zijn uitgesloten van sparen.
  • De Spaarpas wordt verstrekt in de winkel. Deze pas is alleen in de winkel te gebruiken voor sparen en verzilveren. Sparen en verzilveren is ook mogelijk in alle KlusWijs winkels en tevens in de KlusWijs webshop.
  • Sparen kan direct. Verzilveren kan alleen wanneer de Spaarpas geregistreerd is. Je kunt je hierboven online registreren. We hebben een aantal basisgegevens nodig om de registratie compleet te maken. Uiteraard ontvang je geen mails of commerciële berichten van ons. Tenzij je zelf aangeeft het leuk te vinden nieuwtjes en aanbiedingen te ontvangen.
  • Er kan onbeperkt gespaard worden. Dus geen limiet aan het spaartermijn en -saldo.
  • Indien de pas gedurende 2 jaar NIET wordt gebruikt, komt het spaarsaldo te vervallen.
  • Bij verlies of diefstal kan het spaarsaldo overgezet worden naar een nieuwe pas. Geef dit aan in de winkel, daar wordt de verloren pas geblokkeerd. Let op! Dit kan alleen indien de verloren pas online geregistreerd is.
  • Het Spaarpas tegoed is niet inwisselbaar voor contant geld, maar kan gebruikt worden voor besteding in de winkel.