Naar boven

Slow Cooker kopen

Een slow cooker kopen online

Een Slow Cooker kopen en alles voor slow cooking

Het eten staat klaar wanneer je thuiskomt, en alles is heerlijk zacht gegaard. Dat klinkt goed toch? Slow cookers zijn hier uiterst geschikt voor en winnen daarom ook steeds meer aan populariteit in Nederland. In een slow cooker bereid je eenvoudig je favoriete gerechten en door de lage temperatuur blijven alle smaken en vitaminen behouden. Ook een slow cooker kopen doe je bij Geels, je vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan slow cookers, en slow cooker bbq's. Klik hieronder om het complete aanbod te bekijken, of lees verder voor onze tips over het gebruik van slow cookers.

Bekijk het slow cooker assortiment
 
Big Green Egg Slow cooker bbq

Vier de zomer met een slow cooker bbq

Bereid nu zelf de heerlijkste gerechten op een slow cooker bbq en geniet nu nog van de nazomer. Op een slow cooker bbq zoals de Big Green Egg bereid je de mooiste vlees en vis gerechten zoals bijvoorbeeld pulled pork. In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie slow cooker bbq's.

Bekijk alle slow cooker bbq's

Slow cooker recepten

Slow cooker recepten

Na het kopen van je nieuwe slow cooker wil je er natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag, daarom hebben wij voor jou onze favoriete recepten uitgezocht die direct kan uitproberen. Laat je verrassen door de smaak van slow cooking en ontdek jouw favoriete recept.

Bekijk onze favoriete slow cooker recepten
 


Crock-Pot slow cooker kopen

Een crockpot slow cooker kopen

Met een crockpot slow cooker maak je thuis zelf de lekkerste stoofpotjes of pastasauzen. Het handige van een crockpot slow cooker is dat je deze 's ochtends vult met de lekkerste ingrediënten en 's avonds wanneer je thuiskomt is het eten klaar. Bekijk ons complete assortiment crockpot slow cookers en ervaar zelf het gemak.

Bekijk alle Crockpot slow cookers
 


Een slow cooker gebruiken

Hoe gebruik je een slow cooker?

​Eten bereiden in een slow cooker is erg eenvoudig, maar vereist wel wat gewenning. Om het gebruik van je nieuwe slow cooker nog makkelijker te maken hebben wij onze beste tips voor je verzameld.

Bekijk alle tips
 

Een slow cooker kopen, waar moet je op letten?

​In ons assortiment vind je een uitgebreide selectie van de beste slow cookers en slow cooker bbq's. Wij helpen je daarom graag bij het maken van de juiste keuze. Bij het kopen van een slow cooker is het belangrijk dat je kiest voor de juiste maat, afhankelijk van de hoeveelheid mensen die moeten eten kan je kiezen voor een grotere of kleinere variant. Wil je een slow cooker die uit gaat nadat het eten klaar is, kies dan voor een slow cooker met een timer.