Naar boven

Simplehuman aanbiedingen

Hoge kortingen op geselecteerde Simplehuman modellen
Simplehuman prullenbakken springen er gelijk tussen uit. Het strakke, stijlvolle design past ongetwijfeld ook in jouw keuken. Er zijn nu scherpe kortingen op geselecteerde Simplehuman modellen. Op deze pagina lees je waarom jij écht een mooie Simplehuman móet hebben. Onderaan deze pagina vindt je de actieproducten met korting.

Simplehuman prullenbakken
Je herkent een Simplehuman prullenbak aan zijn moderne en slimme vormgeving. Deze duurzame afvalemmers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld een mooie retro pedaalemmer of een strakke roestvrijstalen sensor prullenbak. Veel Simplehuman afvalemmers beschikken over een moderne silent closed sluiting, waarbij de deksel geruisloos dicht gaat. En wie milieubewust bezig is, kiest voor een duo prullenbak. Een groot voordeel van de Simplehuman vuilnisbakken is dat ze meerdere binnen emmers hebben, zodat je het afval gemakkelijk kunt scheiden. Natuurlijk zijn er ook bijpassende vuilniszakken verkrijgbaar. Simplehuman staat synoniem voor efficiency en kwaliteit. Opgeruimd staat netjes!

Bekijk het hele assortiment van Simplehuman
 

Simplehuman retro pedaalemmers           

Stijlvol en betaalbaar, dat zijn de retro prullenbakken van Simplehuman. Tegenwoordig hoeven prullenbakken niet meer weggestopt te worden in een hoekje, maar mogen ze best een beetje opvallen. Een retro pedaalemmer fleurt je keuken gelijk op. Bovendien maakt de stille sluiting nauwelijks geluid. Met een inhoud van 30 liter past deze prullenbak gemakkelijk in de keuken, zonder al te veel ruimte in te nemen. En die afvalzak? Die zet je zo buiten dankzij het handige systeem, waardoor je van binnenuit zo weer een nieuwe vuilniszak in de emmer plaatst. Deze opvallende retro-look pedaalemmers zijn bij Geels Woonwarenhuis onder andere verkrijgbaar in de kleur wit en rood. Naast de retro-variant, zijn de Simplehuman prullenbakken ook verkrijgbaar in rond, vierkant of rechthoekig. En zo is er nog veel meer keuze.

Naar de retro pedaalemmers
Simplehuman Rectangular prullenbakken  

Ben jij milieubewust bezig? Kies dan voor de Simplehuman Rectangular prullenbak, waarmee je het afval gemakkelijk kunt scheiden. Deze stijlvolle afvalemmers hebben een strakke, rechthoekige vorm. Binnen de Simplehuman Rectangular collectie zijn er verschillende soorten systemen, zoals pedaalemmers, sof touche prullenbakken en sensor prullenbak. Allemaal zijn ze gemaakt van robuust roestvrijstaal of stevig kunstof. Deze prullenbakken kunnen dus wel tegen een stootje. Uiteraard beschikken ook deze Simplehuman prullenbakken over een silent closed deksel. De deksel sluit zonder geluid te maken en je hebt ook minder kans op kinderhanden tussen de afvalemmer. Haal de Simplehuman Rectangular prullenbak in huis en maak van je prullenbak een stijlvolle accessoire die gezien mag worden!

Naar de Rectangular serie
Simplehuman vuilniszakken bestellen

Simplehuman vuilniszakken bestel je eenvoudig online bij Geels Woonwarenhuis. De afvalzakken zijn beschikbaar in verschillende inhoudsmaten speciaal ontworpen voor de Simplehuman prullenbakken. Ze zijn uit extra stevig plastic vervaardigd en de dubbele zoom zorgt ervoor dat de zak niet zo snel scheurt. Dankzij het trekkoord til je de vuilniszak eenvoudig op en maak je hem gemakkelijk dicht. Met deze afvalzakken wordt het vuilnis buitenzetten een fluitje van een cent.Vuilniszakken bestellen
 

Simplehuman prullenbak kopen

Ga je een Simplehuman prullenbak kopen, dan heb je bij Geels Woonwarenhuis altijd genoeg keuze. Bestel 'm eenvoudig online of kom langs in de winkel. Bij ons vind je alles om jouw huis, tuin en keuken nog leuker en mooier te maken. 

👉 Gratis verzending vanaf €50,- 
👉 Gratis retourneren