Naar boven

Royal Dutch Weeks

Royal Dutch Weeks van 23 april t/m 3 mei 2018!

Typisch Hollandse producten in Hollandse stijl speciaal voor jou verzameld!
Tijdens Koningsdag dost heel Nederland zich in zijn of haar beste oranje outfit. Natuurlijk mogen wij als Geels niet achterblijven! Daarom hebben we speciaal voor jou alle producten op een rijtje gezet die daar perfect op aansluiten. Oranje fluitketels, rood-wit-blauwe theedoeken en zelfs een party prikker-set in Delfts blauw bestel je bij ons nu heel eenvoudig! Leuk natuurlijk al die typisch Hollandse producten. Maar hoe maak je daar nou een keuze? Hieronder helpen we je alvast op weg door er enkele uit te lichten die jou als ‘echte Hollander’ wel zullen bevallen!


 
Hollanders geven niet graag uit en bewaren alles!

Als Nederlanders geven we niet veel geld uit en we gooien niet graag iets weg. Met de party prikker-sets van Boska hoef je niet iedere keer geld uit te geven aan een nieuwe set prikkertjes. Je wast ze gewoon even af en ze zijn klaar voor gebruik! Scheelt wel weer een paar centen, toch? En we zijn niet alleen wereldberoemd om onze zuinigheid. We weten ook veel landen te verbazen met onze klompen. Wie gaat er nou in z’n blote voeten houten schoenen dragen? Ja, wij dus. Daarom hebben we uiteraard ook een party prikker-set in klompenstijl voor je!

Met de oranje vershouddozen van Lock & Lock bewaar je eenvoudig het overgebleven avondeten voor een volgende keer. Ze zijn geschikt voor in de magnetron, diepvries en vaatwasser. Dankzij de zestien verschillende maten heb je voor ieder hapje of gerecht wel een reden om het te bewaren! Verse groente en fruit berg je natuurlijk het liefste zo hygiënisch mogelijk op. Daarom mag de oranje Wesco Superball niet in je keukenkastjes ontbreken! Heb je deze zomer toch nog een beetje dat oranjegevoel, ondanks onze afwezigheid op het WK voetbal.

 

Inderdaad, we zijn kaaskoppen en wonen in molens

Wij Hollanders houden van kaas en we zijn ook nog eens erg goed in het maken ervan! Ook in het buitenland weten ze dat maar al te goed. Een echte kaaskop zoals jij heeft daarom ten minste een goed kaasmes of kaasbijl met koeienprint voor het zwaardere werk in huis. De meeste kaaskoppen woonden vroeger in molens. Althans, dat denkt iedereen om ons heen nog steeds. Alles wat dus ook maar met een molen te maken heeft, brengen we graag aan de man. Zout- en pepermolens, vleesmolens, theedoeken met molenprint: wij Nederlanders zijn er gek op

 


Het aspergeseizoen is geopend!    

Van midden april tot 24 juni eten wij Nederlanders asperges, punt. Wil jij dit aspergeseizoen eindelijk eens de poging wagen om zelf een aspergegerecht te maken? Goed idee! Big Green Egg heeft een geweldig recept voor gegrilde asperges. Namens het hele team van Geels bevelen we je die van harte aan. Wil je de asperges liever op traditionele wijze koken? Dan is het natuurlijk wel zo prettig om je gereedschap goed voor elkaar te hebben. Alles voor het bereiden van de lekkerste asperges vind je hier

 


Bekijk hieronder meer typisch Hollandse producten in Hollandse kleuren. Oranje boven!