Naar boven

Royal Dutch Days

Donderdag 25 april t/m 27 april: 20% korting op 1 artikel naar keuze in de winkel!

 
Met deze 3 do it yourself-tips zorg jij voor een gezellige én smaakvolle Koningsdag!

Helaas gaat de koningsdagviering in Bennekom dit jaar niet door. Ook de weersvoorspelling lijkt tot dusver niet veel goeds te beloven. Zelfs de 20 graden lijken we bij lange na niet aan te tikken. Dat betekent dus dat je zelf de slingers moet ophangen. En daar gaan we jou bij helpen. Hoe? Met drie do it yourself-tips om die 20% korting op een goede manier te besteden!

#1 Eigengemaakt gebak voor de hele familie!
Komende zaterdag bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima de stad Amersfoort. Voor veel mensen een mooie traditie om lekker voor de tv te hangen en te kijken naar alle activiteiten die zijn voorbereid voor de koninklijke familie. Niets is dan zo lekker als eigengemaakte gebak of koekjes voor bij de koffie. Met een Magimix keukenmachine heb je het juiste gereedschap om op een eenvoudige manier alle nodige voorbereidingen te treffen. Je kunt het jezelf nog makkelijker maken met de verstelbare deegroller van Joseph Joseph of kiezen voor de standaard houten deegrol van Patisse! Bij het bakken valt of staat alles met de juiste hoeveelheid. Een goede keukenweegschaal is dan ook zeker geen overbodige luxe als je het écht goed wilt aanpakken!

Nu tijdelijke MagiMix actie: Afhankelijk van je MagiMix Foodprocessor ontvang je nu bij aankoop van een foodprocessor CS5200 XL Premium, CS4200 XL of bij een C3200 XL 2 schijven, een Spiral Expert kit en/of receptenboek cadeau!
 
#2 Senseo-liefhebber? Stap over naar filterkoffie!
Niets is zo lekker als een goede bak koffie. Ben jij een echte koffieleut, maar ben je al jaren niets anders gewend dan Senseo-koffie? Dan is het tijd om eindelijk “over te stappen” naar filterkoffie! Met de juiste apparatuur is écht goede filterkoffie namelijk heel makkelijk te maken. Bij de Leonardo Duo-koffiemaker heb je alleen een filterzak en wat goede gemalen koffie nodig voor een snel kopje (goede!) filterkoffie. Voor de grotere groepen is de Moccamaster een absolute aanrader. Iedere koffiezaak of supermarkt heeft natuurlijk een prima assortiment gemalen koffie, maar zelfgemalen koffie is wel zo lekker. Geloof ons: je proeft het verschil! 
 
#3 Verantwoorden snacken uit de Airfryer
Koningsdag is natuurlijk niet compleet zonder lekkere Hollandse snacks! Het liefst willen we natuurlijk allemaal zo gezond mogelijk snacken. De Wartmann Airfryer is daarom ideaal om snel en gezonder snacks als bitterballen, frikandellen, kroketten, frietjes en andere minisnacks te bereiden. Met de Airfryer bak je een stuk gezonder en je gebruikt veel minder olie dan in de traditionele frituurpan. Een Airfyer komt altijd goed van pas! 


Hieronder hebben we nog meer leuke en handige producten voor je geselecteerd. Perfect voor een geslaagde Koningsdag!