Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

Raamdecoratie op maat bij Colors@Home GeelsRaamdecoratie is één van de belangrijkste sfeermakers in huis. Het is niet alleen sfeervol, raamdecoratie biedt de hoeveelheid licht, privacy en zorgt voor extra isolatie. Maar hoe kies je nu de juiste raambekleding en welke mogelijkheden zijn er allemaal? Onze interieurspecialisten denken graag met je mee. We bieden je alle inspirerende mogelijkheden van dit moment plus de laatste trends. 

Raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende soorten, uitvoeringen en talloze kleuren. Er is altijd een raamdecoratie die perfect aansluit op jouw wensen. Er is keuze uit o.a. horizontale en verticale jaloezieën, plissés en dupligordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en shutters. Benieuwd welke raamdecoratie het best past in jouw interieur? Ga voor raamdecoratie advies naar onze winkel of maak alvast een afspraak.

Talloze raamdecoraties voor een eigen interieur

Met een passende raamdecoratie krijgt jouw interieur meteen een unieke, frisse uitstraling en bovendien wordt zonlicht tegengehouden. De mooiste raamdecoraties vind je bij Colors@Home Geels. Wij leveren ook raamdecoratie op maat. 

Hou je van frisse, vrolijke kleuren voor de ramen? Of kies je liever voor chique, neutrale kleuren? Wil je jaloezieën, of heb je liever rolgordijnen? Je hebt bij ons de keuze uit raamdecoraties in diverse uitvoeringen, kleuren en formaten, waardoor je ongetwijfeld vindt wat bij jou past. Door jouw ramen aan te kleden met raamdecoratie krijgt jouw interieur karakter. Bij Colors@Home Geels vind je raamdecoratie in de volgende varianten:
  • Gordijnen, waaronder het rol-, dupli-, paneel-, plissé- en vouwgordijn;
  • Jaloezieën, waaronder de horizontale-, verticale- en houten jaloezie;
  • Diverse shutters.

Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde raamdecoratie te bestellen. Jij bepaalt dus hoe de raamdecoratie eruit zal zien; wij leveren maatwerk! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste kleur, uitvoering en het ideale formaat. Onze producten zijn vervaardigd met stevig, kwalitatief materiaal, waardoor deze langer meegaan. Bij het uitkiezen van de juiste stof assisteren wij jou zo goed mogelijk. Laat je begeleiden door ons deskundig team voor het beste advies! Onze gordijnen en jaloezieën zijn verder bijzonder veelzijdig, waardoor verschillende toepassingen mogelijk zijn. Vraag hierover gerust meer info in onze winkel!

Raamdecoratie inspiratie