Naar boven

Profiteer van 20% korting op alle Mepal-producten!

Een overzicht van alle artikelen die niet mogen ontbreken op je kamer!

Goed. Je hebt nu ongeveer een idee hoe je je kamer efficiënt en eenvoudig wilt inrichten. Nu de rest nog! Weet je bijvoorbeeld al welk bestek en servies je wilt? En misschien wel het allerbelangrijkste op een studentenkamer: goede koffie! Hieronder geven we je een aantal tips, zodat jouw kamer aan niets ontbreekt. Scheelt je weer wat zoekwerk deze zomer…


 
 
Prioriteit #1: het zwarte goud

Pfff, moet ik nou honderden euro’s uitgeven aan een koffiezetapparaat voor wat goede koffie? Nee hoor! In onze webshop hebben we een aantal mooie deals voor je. Onder andere de Magimix Nespresso Inissia M105 bestel je nu tijdelijk voor maar €72,50. Hij is compact, supersnel en zeer eenvoudig in gebruik. Niet voor niks werd hij door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop van 2016! Bij je aankoop leveren we een gratis proefpakket met 14 Nespresso-capsules mee. Je kunt hem dus direct uitproberen, zodra we hem gratis bij je afleveren!

Bestel nu
 
Het samenstellen van je servies

Tja, hoeveel en wat voor servies heb je nou eigenlijk nodig? Als student wil je het liefst zoveel mogelijk besparen en dus eigenlijk alleen dat aanschaffen wat nodig is. Als je het gewoon bij simpel, wit servies wilt houden dan zou je eens naar ons assortiment Yong Squito kunnen kijken. Een tip: zorg eerst voor een goede set borden en koffie- en theemokken! Wat je later nog mist kun je altijd nog aanschaffen. 

Bestel nu
 
Tot 26 augustus 20% korting op alles van Mepal!

Als je echt voor kleur, functionaliteit en een tijdloos design wilt gaan, dan moet je echt even een kijkje nemen in ons assortiment van Mepal. Lepels, broodtrommels, kommen, afvalbakjes, drinkflessen: Mepal heeft het allemaal! Nu is trouwens wel het moment om je Mepal-producten aan te schaffen. Tot 26 augustus profiteer je van 20% korting op alle Mepal-artikelen!

Bestel nu
 
 
Aankooptip: Dopper drinkfles van €12,50, nu voor maar €9,95!

 

Bestel nu je Dopper
 
Doen: bestel je bestek en pannen van BK!

Wat je als student vooral zoekt is de beste kwaliteit op z’n voordeligst. BK is dan precies wat je zoekt. Bovendien hebben we een aantal BK-artikelen flink afgeprijsd, zodat je nog meer profiteert. Schaf in ieder geval een BK-koekenpan aan, want dat eitje als je net terug bent van het stappen is echt verrukkelijk!

Bestel nu
 
Voor de snelle ontbijter!

In de ochtend wil je niet altijd te veel tijd kwijt zijn aan je ontbijt. Wat je nodig hebt voor de snelste ontbijtjes: een paninigrill en een waterkoker! Of het nou noedels zijn of gewoon een cup-a-soup tussen het studeren door: een waterkoker is altijd handig. Heb je trouwens weleens geprobeerd om knakworsten in een waterkoker te maken? Echt een keer doen!