Naar boven

Persbericht

Formido Geels gaat verder als KlusWijs Geels 

De Formido Bouwmarkt van Gerrit Geels en Ada Elings aan de Kerkhoflaan 17-19 in Bennekom wordt binnenkort voortgezet als een KlusWijs bouwmarkt. Omdat de Formido-formule op landelijk niveau verdwijnt, startten zij de zoektocht naar een nieuwe doe-het-zelfformule. Vol vertrouwen is de keuze uiteindelijk gevallen op KlusWijs. Gerrit Geels licht zijn keuze toe: “Uiteraard hebben we meerdere formule-opties bekeken, maar de keuze voor KlusWijs hebben we aardig snel gemaakt. Het DNA en de bouwmarkten van KlusWijs passen precies bij wat wij zelf ook voor ogen hebben. Het credo van KlusWijs is namelijk ‘Mensen maken het verschil’ en daar past onze A-service en klantgerichte houding perfect bij! Ook de drie V’s Vakkundig, Vertrouwd en Voordelig zijn aspecten waar wij ons hard voor maken, iedere dag weer.”

Achtergrond Geels Woonwarenhuis
Inmiddels ruim 60 jaar geleden begonnen Riek en Henk Geels hun winkel in huishoudelijke artikelen, witgoed en ijzerwaren. Vandaag de dag staan broer en zus Gerrit Geels en Ada Elings aan het roer van een bloeiend woonwarenhuis, nog altijd op dezelfde plek in het centrum van Bennekom. In 60 jaar tijd heeft de winkel een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels herbergt Geels Woonwarenhuis vijf speciaalzaken onder één dak, waar KlusWijs er straks een van is. De overige afdelingen zijn Baderie, Cooking@Home, Colors@Home en de tuinmeubel- en campingafdeling. Op alle afdelingen zijn A-merken te vinden, die met een A-service worden verkocht aan de klanten. Deze persoonlijke en vakkundige aandacht is nog altijd de kracht van Geels Woonwarenhuis.

Nieuw en toch vertrouwd
De overgang van Formido naar KlusWijs gaat voor klanten vrijwel geruisloos. Bepaalde onderdelen van het huidige assortiment maken plaats voor nieuwe assortimenten van andere leveranciers. En met de komst van een derde mengmachine voor professionele verfsoorten, wordt Geels de absolute verfspecialist in de regio! Maar het belangrijkste is toch wel dat de vertrouwde gezichten en de persoonlijke service blijven. “We blijven de Geels-kwaliteit leveren die onze klanten al jaren waarderen. Ons team van vakkundige medewerkers blijft gewoon bij ons werken, alleen onder een andere formule. Denk maar eens aan Erik Mekking, die vorige week zijn 25-jarig dienstverband bij ons vierde. Dit soort vakspecialisten blijven gewoon bij Geels! Wat dat betreft verandert er helemaal niets”, benadrukt Gerrit Geels.

Ombouwen van Formido naar KlusWijs
Als het overzetten van bepaalde assortimenten achter de rug is, krijgt na de zomervakantie de doe-het-zelfafdeling een opfrisbeurt. “Een mooie, nieuwe en frisse start”, geeft Ada Elings aan. “De bouwmarkt krijgt een volledig nieuwe uitstraling, waarbij de hoge stellingen plaatsmaken voor lagere. Hierdoor ontstaat er veel meer rust en overzicht in de bouwmarkt. Daar zijn we echt ontzettend blij mee. Bovendien is KlusWijs een jonge, sterk groeiende organisatie, met enerzijds een zeer scherp prijsbeleid en anderzijds veel aandacht voor kwaliteitsproducten en dienstverlening.”
 
Op de hoogte blijven van de overgang naar KlusWijs of andere, mooie acties van Geels Woonwarenhuis? Volg de socialmediakanalen of schrijf u in voor de nieuwsbrief op de website van Geels.