Naar boven

Parasolvoet op wielen

Heb je zware parasolvoet nodig voor jouw parasol? Dan is het handig om een parasolvoet op wielen van Platinum aan te schaffen. Je verplaatst moeiteloos je parasol en parasolvoet waar jij wilt genieten van de schaduw. Geen last meer van gesjouw door de handige wielen. Bekijk ons assortiment parasolvoeten op wielen.

Twijfel je welke parasolvoet op wieltjes het meest geschikt is voor uw parasol? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren jou graag.

Welke parasolvoet op wielen heb ik nodig?

Zoek altijd een bijpassende parasolvoet zodat je parasol stevig op zijn plek blijft staan. Hoe zwaar de parasolvoet moet zijn, is afhankelijk van de grootte en type van jouw parasol. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een parasolvoet op wielen van 90 kg als je een zweefparasol hebt, maar er bestaan ook lichtere voeten van 40 kg of 60 kg voor stokparasols. Ook als je veel wind in je tuin hebt is het verstandig om voor een zwaardere parasol te gaan.

Een verrijdbare parasolvoet kun je eenvoudig vastzetten aan de hand van een klem. Hierdoor zal de parasol niet wegrollen. In het assortiment van Geels Woonwarenhuis vindt je parasolvoeten van o.a. graniet en beton.  Een granieten parasolvoeten hebben een luxure uitstraling en zijn ook wat zwaarder dan een traditionele parasolvoet. Meestal wordt een parasolvoet van graniet gemaakt met wieltjes zodat deze verplaatsbaar zijn. Deze parasolvoet wordt vaak gekocht voor zweefparasols of de wat grotere stokparasols. Een parasolvoet van beton is geschikt voor de standaard stokparasols. Een parasolvoet van beton is bestand tegen vrijwel alle weertypen. 

Zodra je eenmaal je juiste parasol en parasolvoet hebt aangeschaft, wil je hier natuurlijk zo lang als mogelijk van genieten. Wij adviseren je daarom om een parasolhoes aan te schaffen. Bekijk onze parasolhoezen van Aercover.


Parasolvoet op wielen kopen doe je bij Geels Woonwarenhuis

Kom je er toch niet helemaal uit welke parasolvoet op wielen geschikt is voor jouw parasol? Onze tuinmeubelspecialisten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de beste parasolvoet voor jouw tuin. Neem gerust contact op via tuinmeubelen@geelswoonwarenhuis.nl of bel naar onze winkel via 0318 – 414 500 (kies optie 4) om vrijblijvend meer informatie op te vragen.