Naar boven

Parasols bij Geels Woonwarenhuis


Parasol kopen? 

Elke tuin of balkon verdient een fijn schaduwplekje tijdens zomerse dagen. Een parasol is ideaal om je te beschermen tegen de zon. Of je nu een kleurrijke stokparasol zoekt of een moderne zweefparasol van het A-merk Platinum zoekt. Geels heeft ‘t! Door je parasol goed te beschermen doe je veel langer met je parasol. Kies daarom ook voor een parasolhoes die waterbestendig is bijvoorbeeld van Aerocover. Zo geniet jij langer van je parasol. 

Laat je adviseren door onze specialisten en profiteer van onze scherpe kortingen!

Bekijk ons assortiment parasols
 
 
Tip! Komt de parasol te staan op een plek waar het flink waait? Dan adviseren we altijd om een extra zware parasolvoet te nemen.
 
Zweefparasols

Zweefparasols geven je tuin een prachtig designstuk. Je kunt hem 360 graden draaien, waardoor hij je altijd het stukje schaduw geeft dat je wenst. Geen gesjouw met je parasol, maar veel comfort en schaduw.

Bij Geels vind je een mooie selectie zweefparasols van Platinum. Strakke designs en uitstekende kwaliteit staan centraal.

Bekijk alle zweefparasols
Stokparasols

Een stokparasol is de meest gangbare parasol. Je zet hem vast op een parasolhouder. Sommige stokparasols kun je ook een beetje draaien, maar de meesten kun je alleen in hoogte verstellen. Als je dus graag op een vast plekje schaduw wilt, is deze parasol ideaal.

Stokparasols zijn er in allerlei vormen (rond, vierkant en hoekig bijvoorbeeld) en in verschillende kleuren.

Bekijk alle stokparasols
Parasolvoeten

De parasolvoet wordt vanzelfsprekend gebruikt om je parasol in vast te zetten. Er zijn varianten die je vult met water, maar ook verrijdbare parasolvoeten en zelfs een ingraaf parasolvoet. Van kunststof, graniet of beton. Ideaal als je op verschillende plekken in je tuin in de schaduw wilt zitten. Er zijn ook vaste varianten, die met hun stevige gewicht de voet op z'n plek houden.

Bij alle parasolvoeten staat hoe breed de diameter van de parasolstok mag zijn. Zo kun je zien of je parasol wel in de voet past.

Bekijk alle parasolvoeten

Twijfel je welke parasol en parasolvoet je moet kiezen voor jouw tuin of balkon? Kom langs voor inspiratie en advies in onze winkel!