Naar boven

Paasgekte bij Geels: 25% korting op bijna alles!Kom Tweede Paasdag naar onze winkel of profiteer online!

Maandag 2 april is jouw dag. Zodra de Paastafel is afgeruimd en je nog even de verloren partijtjes eitje-tik moet verwerken, is het tijd om naar Geels te gaan! Vanaf 12.00 uur profiteer je namelijk vijf uur lang van torenhoog voordeel in de hele winkel, ook online!
Ga je online shoppen? Vul in je winkelmandje kortingscode PASEN2018.
Maar waar moet je beginnen? Wij maakten een selectie van vijf tips, die je op nieuwe ideeën brengen. Dat is nog eens slim profiteren!

1. Voor de tuinliefhebber
Zie je het eigenlijk niet zo zitten dit voorjaar met je huidige tuinset? Of is je tuinset niet helemaal afgestemd op de grootte van je terras? Comfortabele tuinstoelen die perfect zijn afgestemd op de hoogte van de tuintafel én op de grootte van je terras, maken dat je veel meer kunt genieten! Op al onze tuinmeubelen profiteer je daarom nu van 10% korting. Let op: de actie geldt niet voor barbecues en buitenkeukens.

2. Voor de klusser
Het mooie weer lijkt het nu eindelijk te winnen van de vrieskou. Voor de klussers onder ons betekent dit bomvolle zaterdagen! Een goed begin is natuurlijk het halve werk. Check even of je alle benodigde materialen hebt om direct de klus te klaren. Het bespaart je echt heel wat gestruin in de bouwmarkten! Profiteer daarom nu van 25% op het gehele assortiment bij Formido Geels!

3. Voor wie van verandering houdt
Smaken en voorkeuren veranderen voortdurend. Helaas betekent dat voor veel interieurs dat er verschillende stijlen door elkaar gaan lopen. Zorg daarom eerst voor een goede basis, zodat je later altijd kunt spelen met accenten. Bij Colors@Home profiteer je nu van 25% korting op het gehele assortiment. Een mooi moment dus om je interieur een update te geven! Tip: neem een foto mee van je interieur en laat je adviseren door een van onze interieurspecialisten!

4. Voor de keukenprins(es)
Als je terugkomt van het werk, dan heb je niet altijd zin om te koken. En al helemaal niet in het doen van de afwas daarna! Een oplossing is om je keuken slimmer in te richten. Denk bijvoorbeeld aan afvalemmers die alvast het afval voor je scheiden. Scheelt je toch weer een wandeling naar de kliko! En wat dacht je van de overgebleven afwas als de vaatwasser al vol zit? Dat wil je gewoon snel klaar hebben! Dat geldt natuurlijk ook voor het opruimen en opbergen. Heerlijk, zo’n opgeruimde keuken! Kortom: maak je keuken voordelig slimmer met Geels!
 
5. Voor het badkamer- én toiletwonder
De badkamer is in de vroege ochtend en late avond het centrale middelpunt in huis. Een van de meest voorkomende irritaties is een bezette wastafel, koude voeten en een douchekop die je niet (meer) goed kunt afstellen. En ongetwijfeld weet je er zelf ook nog een paar te noemen! En ja: zelfs het toilet levert soms de nodige irritaties op. Weleens gedacht aan een softclose toiletbril? Kom nu naar Baderie Geels en kom erachter hoe jouw sanitair met een kleine aanpassing voordelig comfortabeler wordt.

Spelregels Paasactie:
 • 25% korting op het gehele assortiment is uitsluitend geldig op maandag 2 april van 12.00 tot 17.00 uur.
 • De korting geldt niet voor actie-, folder-, Vast Laag en reeds afgeprijsde artikelen, echter:   
   * is de folder- of actieprijs voordeliger dan de 25% korting dan wordt deze berekend,
   * is de 25% korting gunstiger dan de folder- of actieprijs dan wordt de korting toegepast.
 • Op actieprijzen van tuinmeubelen geldt een korting van 10%.
 • Op elektrisch huishoudelijk, barbecues en buitenkeukens is geen korting van toepassing
 • De korting geldt niet voor dakkapellen, tuinhuisjes/blokhutten, sierbestrating, Velux dakramen, Zibro producten, gas, Aspen brandstof, zonnepanelen, spouwmuur- en kruipruimte isolatie, Formido buitenzonwering, shutters, maakkosten van (vouw)gordijnen, diensten (arbeid) en cadeaubonnen.
 • De korting geldt niet bij het betalen van facturen, voor reeds geplaatste bestellingen en op lopende offertes.
 • De korting geldt niet i.c.m. andere kortingsacties.


WINWINWINWIN!
Koop jij in de dagen voor Tweede Paasdag iets in onze winkel of in onze webshop? Dan maak je kans op een van de 10 gouden paaseieren! Wat erin zit, verklappen we niet! Kom naar de winkel en lever de winvoucher voor 31 maart in of koop iets online. Bij het afrekenen staat automatisch aangegeven wat je moet doen om kans te maken. De winnaars worden op Tweede Paasdag bekend gemaakt!