Naar boven

Ontdek onze nieuwe webshop


Welkom op de nieuwe webshop van Geels Woonwarenhuis! Dat je deze pagina te zien krijgt, betekent dat de pagina die je zocht op onze oude website (nog) niet beschikbaar is op onze nieuwe webshop. Voor nu is wel vrijwel ons volledige koken & tafelen, barbecues & buitenkeuken, camping en tuinmeubelen assortiment online verkrijgbaar, klik op de onderstaande button en laat je verrassen door ons luxe en uitgebreide assortiment.
Heb je vragen over onze nieuwe website, of kan je niet vinden wat je zoekt? Kom dan langs in onze winkel of neem contact met ons op.

 

Alles voor slow cooking bij Geels Woonwarenhuis

Bij Geels vind je alles voor lekker eten, en daarom hebben wij ook alles voor slow cooking. Op mooie dagen geniet je van slow cooking met een Big Green Egg en tijdens het najaar van stoofpotjes uit de Crock-Pot.

Bekijk het slow cooking assortiment
 

Ontdek je nieuwe badkamer bij Baderie Geels

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Ontdek je nieuwe badkamer en geniet van comfort en luxe met de badkamers van Baderie Geels. Kom langs in onze winkel of maak een afpsraak met onze adviseur.

Meer over Baderie Geels

Trendy tuinmeubelen 

Lange leve het buitenleven! Bij Geels vind je alles om je tuin zomerklaar te maken. We hebben een ruim assortiment in tuinstoelen, tuintafels, kussens, hoezen, opbergkasten, parasols en meer! De mooiste tuinmeubelen bestel je eenvoudig tegen de scherpste prijs. Of kom naar onze winkel. Op de eerste etage van onze winkel vind je ons tuinmeubelen assortiment.

Shop tuinmeubelen online


Alles voor thuis van Colors@Home

Maak van jouw huis een echt thuis met de woninginrichting van Colors@Home. Op de eerste etage in onze winkel vind je onder andere zonwering, behang, verlichting en nog meer om van jouw huis een fijne plek te maken.

Meer over Geels Colors@Home

Klussen doe je met Formido

Wil je zelf thuis aan de slag? In onze Formido vind je alles om zelf te klussen, zoals verf, laminaat, verf en schroeven. Alle bekende merken zijn bij ons verkrijgbaar, en je kunt altijd rekenen op de beste service.

Meer over Geels Formido
 

Alles voor de kamperliefhebber

Alles wat je nodig hebt om jouw kampeervakantie compleet te maken vindt je bij Geels online of in de winkel! 

Shop alles voor camping online