Naar boven

Met blond kun je lekker Even Bijkletsen met vriendinnen!Quality time met je vriendinnen, niets is belangrijker dan dat. Even lekker bijkletsen over van alles en nog wat, stoom afblazen en heel stiekem roddelen. Bij een goed gesprek hoort een kop thee met wat lekkers én het bijpassende Even bijkletsen-servies van Blond Amsterdam. Want wij vrouwen zijn nu eenmaal gek op die leuke illustraties van erg herkenbare situaties. Heb jij de vrolijke theepot, suikerpot en de kleurrijke cakeschaal van de nieuwe collectie al in huis? Dan kan dat nu! Shop alleen online met 20% korting de nieuwe collectie van Blond Amsterdam!

‘Beppen’ en bakken met Blond Amsterdam
Met Blond Amsterdam kun je naast lekker ‘Even bijkletsen’, ook heel wat lekkere versnaperingen maken en gezellig serveren. Wat je allemaal kunt doen met je vriendinnen? Hieronder hebben we een aantal leuke tips voor je:

#1 Uitgebreid ontbijten
Staat er binnenkort een vriendinnendag op de planning? Start deze dag dan gezellig met een uitgebreid ontbijt. Heerlijke warme croissantjes, verse broodjes, gekookte eieren en vooral veel zoetigheid. Eén en al gezelligheid! Hoe leuk is het om de ontbijttafel in te dekken met servies van de nieuwe collectie van Blond Amsterdam? Deze ‘Best friends Breakfast’ ontbijtbordjes en dit eierdopje uit de Even Bijkletsen-serie is een leuke aanwinst voor op de gedekte tafel!

#2 Culinair High Tea'en
Koekjes, cupcakes, chocolaatjes… We kunnen er niet van afblijven. Daarom houden we zo van een High Tea! Een erg gezellige activiteit om met je beste vriendinnen te doen. En zelf maken is nog leuker! Duik met z’n allen die keuken in en maak lekkere hapjes voor bij de thee, dan zorgt Blond Amsterdam voor één en al gezelligheid met deze vrolijke etagère. Alleen van het zien van deze etagère krijg je spontaan zin in een uitgebreide high tea!

#3 Bakken met Blond
Ook al vinden we het beslag stiekem het lekkerst en zitten we van top tot teen onder het bloem, inclusief de keuken: bakken blijft een leuke bezigheid en al helemaal met je vriendinnen. Lachen, gieren en brullen wordt dat! Van een appelcake tot muffins, brownies en een taart, alleen al van de geur loopt het water je in de mond. Uiteraard heeft Blond Amsterdam de leukste gebaksbordjes en gebaksvorkjes.

#4 Gezellig dineren
Sluit de dag goed af met een heerlijk eigengemaakte driegangen diner met je vriendinnen. Maak als voorgerecht een eigengemaakte soep, als hoofdgerecht heerlijke pannenkoeken en sluit af met een smakelijk toetje. Ook hier kan het servies van het Even Bijkletsen-servies niet ontbreken. Soep doe je in deze leuke soepkom, de pannenkoeken op dit bijpassende pannenkoekbord en het toetje in deze vrolijke en kleurrijke kom! Dineren was nog nooit zo gezellig!

Shop nu alleen online met 20% korting op alles van Blond Amsterdam

Ontbreekt er een aantal van deze vrolijke en kleurrijke items in jouw Blond Amsterdam collectie? Dan kun je nu jouw collectie voordelig aanvullen met het servies van ‘Even Bijkletsen’. Shop t/m zondag de nieuwe collectie online met 20% korting!