Naar boven

Magimix voorjaarsacties 2019

De Magimix Voorjaarsacties zijn weer gestart! Koop je voor 5 juli een Foodprocessor of Power Blender bij ons dan ontvang je een gratis accessoire(s) na registratie op www.magimix-acties.nl

ACTIEVOORWAARDEN
• Dit aanbod is geldig bij iedere aankoop van een actiemodel tussen 05 April 2019 t/m 05 Juli 2019 (Cook Expert tussen 05 April en 02 Augustus 2019) bij deelnemende Magimix verkooppunten in Nederland. Geels Woonwarenhuis is daar één van. 
• Om de gratis accessoire(s) te ontvangen dient u zich binnen 4 weken na aankoop te registreren op de website www.magimix-acties.nl.
 Het serienummer dient u handmatig online in te vullen. U vindt deze aan de onderkant van de machine.
• Wanneer u alle gegevens heeft geüpload of verstuurd ontvangt u een bevestiging dat de registratie akkoord is. Hierna ontvangt u binnen 4 weken uw gratis accessoire(s).
• Het aanbod beperkt zich voor eenzelfde product tot één deelname per huishouden (zelfde naam, zelfde adres).
• Ieder verzoek dat na de uiterste datum is geregistreerd of waarbij het vereiste aankoopbewijs en serienummer niet zijn geüpload of verstuurd, wordt als ongeldig beschouwd en niet in behandeling genomen. Ook kassabonnen zonder datum zijn ongeldig.
• Druk- en typefouten voorbehouden.
• Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
• Magimix behoudt zich het recht om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave.
 
Magimix is niet aansprakelijk voor enige vertraging of verhindering in de uitvoering van deze actie welke buiten haar macht ligt.
Nog geen 18? Vraag dan uw ouder of wettelijke vertegenwoordiger om uw registratie te voltooien. Wij adviseren u de originele aankoopbewijzen te bewaren voor garantiedoeleinden.
Magimix verschaft iedereen conform de Nederlandse privacy wetgeving op het eerste verzoek inzage in de door Magimix geregistreerde gegevens. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Voor welke actie ga jij?
MAGIMIX POWER BLENDER ACTIE VOORJAAR 2019