Naar boven

Light & Living Woonaccesoires

Light & Living, hét merk met de meest stijlvolle en trendy woonaccesoires. De woondecoratie van Light & Living bestaat uit veel verschillende soorten beelden, wandornamenten, kleden en andere accesoires. De Light & Living collectie wordt twee keer per jaar vernieuwd op basis van de populairste trends op het gebied van woondecoraties. De Light & Living woondecoratie is op zijn eigen manier uniek. Nergens anders vind je de aparte designs en gedetailleerde beelden zoals bij Light & Living.

De Light & Living collectie

De collectie bestaat uit veel verschillende soorten decoratie. Dit gaat van beelden tot klokken en als daar tussenin. Er zijn veel verschillende formaten, kleuren en stijlen beschikbaar en op die manier is er voor elke woonruimte wel een accessoire die de kamer prachtig aanvult. Light & Living reist de hele wereld over op zoek naar inspiratie. Veel van de woondecoratie is dan ook ontstaan door deze reizen. Er worden unieke producten ontwikkeld en ontworpen en daardoor weet je zeker dat je iets unieks in je kamer hebt. Je moet het zo zien, elk product heeft een verhaal en oorsprong.

Light & Living bij Geels Woonwarenhuis

Bij Geels woonwarenhuis zijn veel van de Light & Living woonaccesoires terug te vinden. Beelden, klokken, ornamenten, alles is tentoongesteld voor u. U bent altijd welkom in de winkel om rond te kijken en dé accesoire te vinden die bij u past.