Naar boven

Lente Event op 11 mei 2019Kom naar het b(l)oeiende Lente Event op 11 mei, natuurlijk bij Geels!

Leve de lente! Het jaargetijde waarin iedereen opbloeit, de bbq naar buiten gaat, waar de rokjes weer de kast uit komen en de lammetjes geboren worden. Het is tijd om de lente te vieren! En bij Geels Woonwarenhuis doen we dat traditioneel met het lente-event. Op zaterdag 11 mei 2019 kun jij in een bijzondere sfeervolle setting genieten van alles wat met de lente en de zomer te maken hebben. Zet jij alvast de datum in je agenda?

Profiteer van spetterende acties!

Waanzinnige aanbiedingen tijdens het Lente Event!

Zoals je van ons gewend bent, kun je ook dit jaar weer profiteren van mooie producten tegen extreem lage prijzen! Bekijk ze hier allemaal alvast en shop je favoriete aanbieding in onze winkel tijdens het Lente Event.

Maar ook ontvang je...
  • bij besteding van 25,00 in onze winkel een gratis bezem met steel!
  • 10,00 euro korting op je online bestelling vanaf 50,00 met kortingscode LENTEEVENT2019 op zaterdag 11 mei én zondag 12 mei. Let op: de korting is niet geldig op elektrisch huishoudelijke producten en actieproducten.

Naar alle aanbiedingen
 

Activiteiten & workshops

Wat is er te doen?
Op zaterdag 11 mei vieren we de lente in onze winkel. We hebben allemaal leuke activiteiten voor je bedacht. Bekijk hieronder het programma en vier het feestje met ons mee. Je bent van harte uitgenodigd! 


 
Persoonlijk tuinadvies (VOL!)

Geef je op voor de tuinadviesdag en krijg in 1 uur tijd een ontwerp helemaal toegespitst op jouw tuinwensen. Een unieke kans om je door Herbert Mombarg, een onafhankelijk tuinontwerper te laten inspireren!
Voor slechts € 25,00 krijg je 1 uur lang persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik. Je gaat vol tuininspiratie terug naar huis. Op deze dag krijg je een uitgewerkt schetsontwerp mee.
We adviseren je om zoveel mogelijk informatie toe te voegen bij je aanmelding. Foto's van je huidige tuin en een plattegrond met de juiste afmetingen zijn noodzakelijk.
Tip: Voeg extra voorbeelden toe van tuinen, bestrating en/of planten die je mooi vindt! Hoe completer jouw informatie, hoe beter de tuinontwerper zich voorbereiden kan op jouw gesprek. Zaken die je niet kon toevoegen kun je alsnog meenemen naar de afspraak.

Aanmelding: via klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl
Kosten: € 25,00. De kosten van het tuinadvies kun je voorafgaand de afspraak betalen in onze winkel. 
Locatie: Geels Woonwarenhuis. Kerkhoflaan 17-19, 6721 EW Bennekom
Tijd: Afspraken worden tussen 09.00 – 17.00 uur gepland. 

Meer over tuinadvies
 


Gratis workshops: fun voor de kids & leuk voor Moederdag
  • Workshop glas etsen door Frutseltante van 11:00 tot 16:00 uur
  • Bloempotje met bloem maken door Mooi van de Algemeer van 11:00 tot 16:00 uur

    En verder...
  • Shop leuke Moederdagcadeau's bij Frutseltante, Mooi van de Algemeer en By Marijs van 11:00 tot 16:00 uur
  • Gratis schminken van 11:00 tot 16:00 uur
  • Clown Diedeledo maakt gave ballonnenfiguren voor de kids van 12:00 tot 16:00 uur
 

Demonstraties van topmerken 
Deze topmerken uit onze winkel geven een demonstratie van hun beste producten. Test, kijk en koop! 

Magimix foodprocessors

Een chef van Magimix laat je zien wat de Magimix foodprocessor allemaal in zijn mars heeft. Snijden, mixen, mengen, pureren, raspen en nog veel meer. Je staat verstelt hoeveel werk de keukenmachine je uit handen neemt. Kom testen en proeven bij Magimix! 

Bamix® staafmixers 

De Bamix® is absoluut geen gewone mixer. Dit compacte keukenapparaat kan gezien worden als een complete keukenrobot.  Dankzij de verschillende bamix® accessoires, vormt het toestel de ideale hulp in de keuken. Benieuwd naar de beste staafmixer ter wereld? Ontdek de befaamde Bamix en leer de handigste trucs!

Le Creuset kookdemo

Zoek je een pan voor het leven? Dan ben je bij Le Creuset aan het juiste adres. Wil je de gietijzeren pannen live in actie zien? Of heb je vragen over het bakken in de pannen van Le Creuset? Neem dan eens een kijkje bij de demo van Le Creuset. Proeven mag natuurlijk ook!

Nespresso koffiemachines

Nespresso, what else? De ideale koffie voor elk moment. Of je nu 's ochtens een sterke espresso nodig hebt of langzaam opstart met een romige latte of cappucino. Benieuwd naar welk Nespresso koffiemachine het beste bij jou past? Kom dan eens langs Nespresso, test en proef!

WOLF-Garten stokvangspel en win mooie prijzen!

Ook WOLF-garten is weer van de partij! Bij WOLF-Garten ontdek je hoe je jouw tuin het beste kunt onderhouden. Test de onmisbare tools eens uit.. Daarnaast kun je meespelen met het stokvangspel. Je maakt dan ook nog eens kans op leuke prijzen!

Food & Music | 11.00 tot 16.00

Lekker shoppen, genieten van muziek en heerlijk eten? Kom dan naar ons lente-event!
Je kunt smullen bij El Bollo met zijn stoere foodtruck voor de lekkerste zelfgemaakte patatjes. Of ga voor warme poffertjes bij Pino's Poffertjes. Mmmm..
En zing en swing lekker mee op de muziek van De Nijlpaarden!

Dus: Save the Date! Kun je gelijk wat leuks meenemen voor Moederdag!