Naar boven

Le Creuset braadpan

Ben je op zoek naar een mooie en stevige Le Creuset braadpan? Bekijk dan vooral de Le Creuset aanbiedingen van Geels Woonwarenhuis Online. De braadpannen van Le Creuset zijn al sinds jaar en dag een begrip in de Nederlandse keuken. Het is een investering voor langere tijd, want de pan is duurzaam en vanwege het gietijzeren ontwerp van ijzersterke kwaliteit. De pannen gaan dus erg lang mee. Bovendien zijn ze geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De pannen van dit merk worden al sinds 1925 met de hand gecontroleerd. Er is dus een uitstekende kwaliteitscontrole. Met een van deze braadpannen haal je echt een stukje kwaliteit in huis.

De meest gebruikte gietijzeren braadpan is de Le Creuset 28 cm in het kersenrood of zwart. Maar er zijn natuurlijk ook andere formaten verkrijgbaar en je vindt bij ons zelfs een mini braadpan van 10cm. Ze zijn bovendien in meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals blauw, oranje of grijs.

Vind hier snel jouw juiste maat braadpan:
Le Creuset 28 cm
Le Creuset 26 cm
Le Creuset 24 cm
Le Creuset 30 cm
Of bekijk hieronder het complete assortiment Le Creuset Braadpannen:

Voor een Le Creuset Braadpan moet je bij Geels zijn!
Bij Geels Woonwarenhuis staan we niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, maar ook een zo volledig mogelijk assortiment. Wij bieden een ruime keuze aan Le Creuset Braadpannen in allerlei kleuren en maten. Onze kookspecialisten staan voor u klaar mocht u nog vragen hebben over het gebruik van een Le Creuset Pan.

Je koopt een Le Creuset Braadpan altijd tegen een scherpe prijs bij Geels en niet tevreden is geld terug. Naast de braadpannen biedt Le Creuset ook andere benodigdheden in de keuken van hoge kwaliteit, zoals theepotten en servies. Bekijk het complete assortiment van Le Creuset hier. Uiteraard kun je ook langskomen in onze winkel of onze website bekijken voor kookbenodigdheden- en accessoires van andere merken.