Naar boven

Krachtpatsers voor papa

Vaderdag 2019: wat staat er bij een ‘pa anno 2019’ op het verlanglijstje?

Een vader die alleen op zondag het vlees snijdt? Die kennen we allang niet meer! De ‘pa anno 2019’ doet zoveel meer! Natuurlijk staat hij een paar dagen per week op om naar zijn werk te gaan, maar de papadag, voetbaldag, ravotten-met-kids-dag en de tuin-en-klusdag zijn aan zijn vrije tijd toegevoegd. Dat maakt het verlanglijstje voor Vaderdag natuurlijk gelijk een stukje langer. En daar springen we bij Geels natuurlijk gelijk op in. Om je op weg te helpen, vind je hieronder onze top 5 die ongetwijfeld op het Vaderdag-lijstje van jouw pa staan. Online te koop of gewoon in onze winkel in Bennekom!


Tip 5: Klassiek klussen

Tuurlijk denken we bij Vaderdag nog altijd aan kluscadeaus. Daar blijven het tenslotte toch de krachtpatsers van het gezin voor! Bij Geels kan jouw krachtpatser zich helemaal uitleven op onze afdeling van KlusWijs! Deze nieuwe formule biedt een mooi assortiment van elektrisch gereedschap, stoere materialen als laminaat en hout, en kwaliteitsmerken verf zoals Sikkens, Wijzonol, Flexa, Cetabever en Histor. Bij Geels krijg je altijd 25% korting op verf van Sikkens. Ideaal als je vader net onze Storemax maatwerkkast in elkaar hebt gezet en nog even de finishing touch aan het interieur wilt geven. Dus is jouw krachtpatser een klassieke klusser? Kom dan naar KlusWijs om je Vaderdag-cadeau te scoren!

 
Tip 4: Typische tuinman

Je hebt ook van die vaders die het heerlijk vinden om na ‘a day at the office’ het maatwerkpak te verruilen voor een mouwloos hempje en slippers. Om vervolgens met grote snoeischaren en elektrisch materieel de tuin te verbouwen. Is jouw vader zo’n typische tuinman? Ook dan is hij bij KlusWijs helemaal in zijn nopjes! Onze tips voor dit jaar zijn de snoeischaren, de drukspuit en de tuinslangwagen van Gardena met als topper in de aanbieding de elektrische verticuteermachine van Wolf! En als de tuin dan tiptop in orde is, kan hij heerlijk aan de slag om voor jou een mooi relaxplekje in de tuin te creëren: hout hebben we altijd op voorraad, potgrond voor die mooie borders ook en natuurlijk onze niet te versmaden loungesets als finishing touch!

 
Tip 3: Koffie ‘Italian Way’

De relaxte papa herken je aan zijn perfect getrimde baardje, zijn slim-fit overhemd en…. het met zorg gezette kopje verse koffie! Als jij een vader hebt die zich als een ware barista gedraagt, dan kun je je bij Geels helemaal uitleven. Je stelt een perfect koffiepakket in een handomdraai samen. Wil je dit jaar als nummer 1 dochter of zoon voor de dag komen? Dan kies je voor een koffiepakket ‘Italian Way’! De koffiemachine van Magimix Nespresso vormt de ideale basis van je cadeau. Nu in de aanbieding voor een mooie prijs! Het bakkie leut drinkt ie dan natuurlijk uit stoere koffiemokken of elegante espressokopjes. Is je pa een echte cappuccino-liefhebber, dan mag deze melkopschuimer van Leonardo natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard maak je het helemaal af met sjablonen op het melkschuim voor een cappuccino ‘net ff anders’!

 
 
 
Tip 2: Koken met lef!

Je hebt van die vaders die naast de zondag ook doordeweeks plezier beleven aan het vlees snijden. Steeds meer mannen zijn niet weg te slaan uit de keuken. Maar, dan wel met een beetje lef natuurlijk. Stoer gereedschap is onontbeerlijk voor een vader die wel raad weet met de pannen! Heb jij zo’n vader? Dan is een gave messenset van Laguiole een absolute aanrader! Vlijmscherp en superstoer. Om de set vlijmscherp te houden doe je er gelijk een goede messenslijper bij. Met het kookboek Uit de rookoven maak je je pa natuurlijk helemaal blij. En jezelf ook!

 
Tip 1: Gouden Grillmeister!

De absolute nummer 1 is wat ons betreft nog altijd de Grillmeister-uitrusting! Bij de eerste zonnestralen zien we jullie mannen standaard onze bbq-afdeling bestormen. Of het nu gaat om de meest stoere bbq van The Basterd, de siliconen handschoenen van Big Green Egg, de visrekken van Outdoorchef of de rookplanken van Weber, ze gaan echt he-le-maal los! Op weg naar de kassa kijken ze voor wat inspiratie snel nog even in het BBQ-boek Smokey Goodness van Jord Althuizen, zodat ze indruk kunnen maken op de gasten. Kortom, als jij je vader echt blij wilt maken dit jaar, dan moet je echt even langs Geels. Maak van je vader dé Grillmeister van 2019!

 Dus ben jij op zoek naar een te gek cadeau voor Vaderdag? Shop bij Geels een passend cadeau voor elke type papa. Bestel tot vrijdag 14 juni voor 17:00 uur en ontvang jouw Vaderdag cadeau op tijd in huis!

Wij hebben hieronder nog meer  leuke krachtpatsers voor jouw vader geselecteerd!