Naar boven

Kookwinkel vlakbij HeelsumBen je op zoek naar een mooie kookwinkel in de buurt van Heelsum? In onze kookwinkel Cooking@Home in Bennekom kun je terecht voor het mooiste servies, fijne keukenhulpen, schitterende glazen, de perfecte pannenset of krachtige keukenmachines. Je vindt het allemaal in onze kookwinkel vlakbij Heelsum. Bij kookwinkel Cooking@Home vind je alles waar jij als foodie, hobbykok of professional van kunt dromen.

Kom gezellig winkelen in onze kookwinkel in Bennekom. Gratis parkeren. Of bestel online in onze webshop. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Snelle levering en gratis retourneren.

Laat je inspireren bij Geels Woonwarenhuis!
Cooking@Home is onderdeel van Geels Woonwarenhuis. Binnen Geels woonwarenhuis vind je Baderie, Colors@Home, Cooking@Home, KlusWijs bouwmarkt en de afdeling buitenleven met tuinmeubelen, barbecues en camping artikelen. Een prachtige winkel om inspiratie op te doen, de laatste woontrends te ontdekken en natuurlijk om heerlijk te struinen. Heb je hulp of advies nodig? Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar. Geels heeft 't!