Naar boven

Knallend het jaar uit met btw-vrije dagen bij Geels!


Wat zijn jouw goede voornemens voor komend jaar? Ga je de keuken beter organiseren? Wil je een keer de slaapkamer aanpakken? Laat je die langgekoesterde wens voor een overkapping in vervulling gaan? Of maak je eindelijk de overstap van botte messen naar échte, vlijmscherpe koksmessen? Wat je voornemens ook zijn: bij Geels slaag je van 27 december t/m 31 december gegarandeerd. Wij doen de btw deze dagen namelijk in de ban!

Korting op bijna alles in onze winkel
Van donderdag 27 december t/m maandag 31 december 2018 ontvang je 21% korting op bijna het gehele assortiment! Vanwege ons brede assortiment hebben we niet de mogelijkheid om alle artikelen btw-vrij aan te bieden. Zo geven we op Big Green Egg 10% korting. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben we hieronder de spelregels op een rij gezet.

Let op: profiteren van 21% btw-korting kan alleen bij ons in de winkel.

De hoogste korting geldt
De btw-actie geldt niet voor lopende acties, folderaanbiedingen, Vast Laag-artikelen en reeds afgeprijsde artikelen. Er zijn echter wel uitzonderingen. Is bijvoorbeeld de folder- of actieprijs voordeliger dan de 21% korting? Dan berekenen we natuurlijk de hoogste korting voor je. Wanneer de btw-korting hoger is dan de korting op de folder- of actieprijs dan berekenen we ook gewoon de hoogste korting. Eventueel te bestellen goederen dienen direct te worden voldaan, bij maatwerk producten volstaat een aanbetaling. Plus voordeelcheques kunnen niet ingeleverd worden i.c.m. deze actie.

De btw-actie geldt verder niet op:
- Elektrische huishoudelijke apparaten;
- Quickstep vloeren en Balterio laminaat;
- Forbo matten;
- Arbeidskosten (bijv. maakkosten (vouw)gordijnen);
- Velux dakramen;
- Formido buitenzonwering;
- Aspen brandstof en gas;
- Zibro producten (brandstoffen);
- Geplaatste bestellingen/te betalen facturen;
- Aankoop van cadeaubonnen;
- Weber;
- Outdoorchef.

Extra voordeel: 50% korting op kerstartikelen
Miste je nog wat kerstartikelen in je huis? Of heb je al wat ideeën opgedaan voor volgend jaar? Dan is nu je kans om supervoordelig te investeren in een compleet nieuw kerstinterieur met 50% korting op kerstartikelen. En laten we eerlijk zijn: het scheelt je héél wat decemberstress volgend jaar!