Naar boven

KlusWijs servicebouwmarkt

Alles voor de klusser bij Geels KlusWijs


Geels KlusWijs is dé doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Je kunt bij ons al je klusartikelen aanschaffen, of het nu gaat om een eenvoudige klus of juist een grote verbouwing. In ons assortiment vind je producten als laminaat, verlichting, verf, gereedschap, materialen, tuinhout en sanitair. We bieden je bekende merken van A-kwaliteit, zodat we je altijd kwaliteit kunnen garanderen. In onze KlusWijs maken we daarnaast sleutels bij, ruilen we lege gasflessen om voor volle, zagen we je hout op maat en bieden we een montageploeg voor klussen aan huis. Service staat hoog in ons vaandel. 

De KlusWijs-bouwmarkt van Geels Woonwarenhuis heeft 't!

 


Geels KlusWijs, dé specialist in verf

Geels KlusWijs is dé verfspecialist in de regio. We bieden je alles wat je nodig hebt als vakman of als doe-het-zelver, waaronder merken als Sikkens, Wijzonol, Flexa, Pure, Cetabever, Histor, Rambo en Hermadix. Je kunt bij ons verven kopen die geschikt zijn voor een breed scala aan ondergronden, van muren en plafonds tot metaal en steen. Met onze drie mengmachines kunnen we elke gewenste kleur voor je maken, of het nu gaat om hoogglans, zijdeglans of mat! Uiteraard hoort hier een zeer uitgebreid assortiment hulpmiddelen bij, zoals kwasten, rollers, verdunningen, afdekzeil en afplakband. 

Kleuradvies voor jouw interieur

De juiste kleur bepalen voor in een kamer of voor houtwerk kan best een lastige klus zijn. Hierbij wil je natuurlijk ook rekening houden met het interieur en sfeer binnen de ruimte. Bij Geels spreekt een vakkundig (kleur)advies vanzelf. Vraag voor een vrijblijvend kleuradvies naar Noor!

Maak een afspraak
 

Op Sikkens verf ontvang je bij ons altijd 30% korting en 25% korting op Wijzonol verf!

 Maatwerkkasten

In onze KlusWijs presenteren we een breed aanbod maatwerkkasten van het merk Raffito. 
Met Raffito kun je de meest ideale maatwerkkast- en opbergruimtes creëren. Zo kun je onder andere kiezen uit paneeldeuren, landelijke of moderne deuren, die uitgevoerd zijn in unikleuren of verschillende houtdecoren met glas of spiegels. Ook de inrichting van je schuifdeurkast bepaal je helemaal zelf. Wil je meer hangruimte? Of heb je liever meer legplanken? Vind je een ladeblok handig? Het kan allemaal. Je kunt zelfs diverse luxe accessoires toevoegen aan je kastinterieur. Denk bijvoorbeeld aan een schoenenrek, garderobelift, dassenrek of verlichting. 

Meten is weten!
Voor een goede samenstelling van je kast is het belangrijk om de juiste maten op te meten. Belangrijk zijn de breedtematen boven en onder, de hoogtematen links en rechts, de dieptematen en of er wel of geen schuine kanten zijn. Vervolgens ga je met die maten naar Geels KlusWijs. Samen met onze adviseur bespreek je alle kleur-, materiaal- en afwerkingsmogelijkheden om zo de perfecte schuifdeurkast samen te stellen. Vervolgens meten we professioneel en zorgvuldig de ruimte in en als je wilt monteren onze monteurs de complete kast vakkundig bij je thuis.
Ook behoefte aan een schuifdeurkast op maat? Laat je uitgebreid voorlichten en vraag naar een offerte. Een scherpe prijs is bij ons vanzelfsprekend! 

 Advies en service

Geels KlusWijs is met recht een speciaalzaak. Ons serviceteam helpt je met elke denkbare klus verder op weg. Zo hebben we een timmerman die alles weet van hout- en plaatmateriaal en dit ook voor je op maat kan zagen. Daarnaast hebben we voor alle productgroepen specialisten in huis. Wil je zelf gaan klussen, maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Kom dan naar Geels KlusWijs voor een advies op maat. 

Je kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende diensten:

  • Montageservice voor onder andere het afhangen van deuren, plaatsen van kasten en montage van sloten.
  • Sleutelservice voor het bijmaken van huis-, auto- en fietssleutels.
  • Reparatie en onderhoud van grasmaaiers, strimmers en elektrisch gereedschap.
  • Slijpen van messen, scharen en tuingereedschap.
  • Ruilen en vullen van diverse typen gasflessen. 
  • Zaagservice.
 
 

KlusWijs, maak van je huis een thuis

Geels Woonwarenhuis neemt als zelfstandige winkel deel aan de landelijke KlusWijs-organisatie. Door gezamenlijk in te kopen, kunnen we de prijzen laag houden. Onze aanbiedingen vind je in onze folder die we regionaal huis-aan-huis verspreiden én die is te vinden op onze homepage!

Bezoek de website van KlusWijs voor het assortiment, inspiratie en advies. Een deel van het assortiment is ook online verkrijgbaar, in de loop van het jaar zal het volledige assortiment online beschikbaar zijn. 

Ga naar de KlusWijs webshop
 
 

Een impressie van onze KlusWijs