Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

Keukenmachine kopen?

Ben je op zoek naar een goede keukenmachine? Laat je dan eerst inspireren door onze mooie merken van hoogwaardige kwaliteit en ieder met hun eigen charme en specialiteit. Wat kun je er eigenlijk mee en wat zijn de verschillen? En wat is nu de beste keukenmachine? 
 
Keukenmachine kopen bij Geels Woonwarenhuis Online

Wat is een keukenmachine?

Ze zijn er in allerhande formaten en zijn uitstekend te gebruiken voor het kneden van deeg, om te hakken, mixen en het persen van sap. Een keukenmachine heeft verschillende benamingen. Sommige mensen noemen het een foodprocessor en weer anderen noemen het een keukenrobot. En van dat laatste heeft het ook wel wat van weg, want het neemt je veel werk uit handen.

Er zijn wel wat verschillen. Zo wordt bij een foodprocessor de mengkom vastgeklikt op een motor. Bij een keukenmachine is dat niet zo, maar staat de kom onder een elektrische arm met bijvoorbeeld deeghaken. Foodprocessors zijn meesters in het hakken, pureren, snijden, etc. van groenten. Dat kan ook met een keukenmachine, maar zorg dan wel dat je er de juiste accessoires (hakblokken en mesjes) bij hebt. Een keukenmachine is meestal net iets beter in het kneden van deeg. En ten slotte kun je met een keukenmachine (met de juiste opzetstukken) ook pasta of gehakt maken. Dat kan met een foodprocessor niet, want daar passen de opzetstukken niet.
Overigens worden de termen tegenwoordig veel door elkaar gebruikt. Kijk bij het maken van je keuze dus vooral naar wat jij belangrijk vindt en of dat specifieke apparaat aan jouw wensen voldoet.

Een keukenmachine is geen blender of staafmixer. Vaak kunnen ze wel dezelfde dingen, maar heeft de machine meer faciliteiten. Met een goede aankoop heb je wellicht geen losse staafmixer of blender meer nodig.

 


Keukenmachine kiezen en kopen

Er zijn veel varianten te krijgen in veel verschillende maten, merken en kleuren. Het belangrijkste is dat je voordat je de aanschaf doet, goed bedenkt wat je er precies mee wilt doen. De één is bijvoorbeeld voorzien van een mixer en de ander weer van allerlei soorten messen en accessoires. Heb je speciale wensen, dan vallen er waarschijnlijk al een paar af, zodat je gerichter kunt kiezen tussen de overgebleven varianten. De beste keukenmachine is dus voor iedereen anders.

Bij Geels vindt je alleen producten van hoge kwaliteit waar wij volledig achter staan. Alle machines die je hier vindt, zijn dus van goede kwaliteit en duurzaam. Je doet toch een flinke investering, dus een goede keuze is belangrijk. Het voordeel is wel dat je er jaren mee doet!

Keukenmachine aanbiedingen

Foodprocessor aanbiedingen
 
 


Onze Top 3 Merken
Kenwood keukenmachine kopen
Kenwood Keukenmachine

Het strakke design van een Kenwood zal je zeker bevallen. Strak RVS grijs of met een rood, zwart of wit tintje. Kenwood heeft verschillende varianten. Bekijk bij elke variant of de faciliteiten voor jouw wensen erbij zitten.

Kenwood Chef Elite KVC5320S
Kenwood Chef Titanium KVC7320S
Kenwood kMix KMX750RD (rood)
Kenwood kMix KMX750BK (zwart)
Kenwood kMix KMX750WH (wit)

Alle Kenwood keukenmachines
magimix foodprocessor
Magimix Foodprocessor

Ook érg geliefd: de Magimix foodprocessors en dan met name de 3200XL, 4200XL en de 5200XL. De zeer uitgebreide machines zijn voorzien van veel accesoires, zoals een of meerdere mengkommen, raspschijven, een eitwitklopper, een spatel, een opbergdoos en meer. Kijk per foodprocessor welke accessoires erbij zitten.

Magimix 3200 XL
Magimix 4200 XL
Magimix 5200 XL

TIP: bij Geels vindt je vaak Magimix aanbiedingen met gratis accessoires.

Alle Magimix Foodprocessors
smeg keukenmachines
Smeg Keukenmachine

Italiaans vakmanschap met een oersterke motor en 10(!) standen om mee te kneden mixen en kloppen. Inclusief 3 opzetstukken. De Smegs hebben een compleet eigen uitstraling en zijn een echte eyecatcher in je keuken.

Smeg Keukenmachine SMF01PBEU - pastelblauw
Smeg Keukenmachine SMF01CREU - crème

Naar de Smeg keukenmachines
 
Aanbiedingen