Naar boven

kerstactie dag 5 html

Laguiole Steakmessenset: van €19,95 voor €12,50

De allerlaatste dag aleer van onze feestelijke kerstactie! Dus ook jouw laatste kans om te profiteren van onze laatste, exclusieve kerstaanbieding!

Wij vinden een goede steakmessenset onmisbaar in elke keuken. Ideaal voor het snijden van vlees natuurlijk, maar ook voor andere producten. Een set scherpe messen komt altijd van pas. Daarom kun je vandaag de Laguiole Steakmessenset met ruim €7,- korting bestellen! De set is trouwens ook heel leuk om cadeau te geven.

De steakmessen van Laguiole hebben een lemmet van 1,2mm dik, gemaakt van sterk roestvrijstaal. De set bestaat uit 6 messen en is verkrijgbaar in het parelmoer, zwart en RVS (concrete). Als je de set vandaag bestelt, profiteer je 100% van deze vlijmscherpe korting. Je koopt de messenset al voor €12,50!


Kortingscode: LGS16

Vul de kortingscode in bij je winkelmandje en de prijs wordt verlaagd naar slechts €12,50. De code geldt alleen op zondag 16 december 2018.

Nu bestellen

We hopen dat je hebt genoten van onze feestelijke kerstaanbiedingen. Misschien heb je voor jezelf iets leuks of handigs op de kop getikt. Of misschien heb je wel een mooi kerstcadeautje weten te vinden. Het hele team van Geels Woonwarenhuis wenst je veel plezier met je aankoop en fijne feestdagen toe!

 

 

Kerstaanbieding dag 4: Demeyere Koekenpan van €99,- voor €59,-

 

 

 

Kerstaanbieding dag 3: Bredemeijer theepot van €109,95 voor €49,95

 

 

 

Kerstaanbieding dag 2: Gastromax vleesthermometer van €19,95 voor €12,95

 

 

 

Kerstaanbieding dag 1: Dopper drinkfles van €12,50 voor €7,50