Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

Kasten op maat bij Geels WoonwarenhuisOp zoek naar een kast op maat voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Een fijne kast die precies past in de ruimte is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor de perfecte opbergoplossing. In onze winkel hebben wij maatwerk kasten van het merk Raffito (in KlusWijs) of VTH Kasten (in Colors@Home)

Kom langs of bel direct voor een afspraak: 0318 - 414 -500

 

Maatwerk van begin tot eind

Wij ontwerpen samen met jou een kast op maat die past bij jouw stijl, smaak en interieur. Samen met een van onze kastenspecialisten bespreek je alle kleur-, materiaal- en afwerkingsmogelijkheden om zo de perfecte opbergruimte samen te stellen. Vervolgens meten wij professioneel en vakkundig de ruimte in en monteren onze monteurs de complete kast bij je thuis. 

Het werk uit handen nemen en alles voor jou verzorgen. Dat is waar wij als Geels Woonwarenhuis voor staan. Laat je uitgebreid voorlichten en vraag naar een offerte. Een scherpe prijs is bij ons vanzelfsprekend!

Inclusief inmeten én montage bij KlusWijs Geels!

 

Waarom een maatwerkkast bij Geels Woonwarenhuis?

✔ Vakmanschap
✔ Hoog serviceniveau
✔ Ruim assortiment
✔ Vertrouwd en voordelig

Bij Geels Woonwarenhuis staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring als de kastenspecialist uit de regio hebben wij voor elke opbergruimte een mooie oplossing. Het zal je niet verbazen dat wij ook hierin volop keuze hebben. Op deze pagina zie je o.a. wat de mogelijkheden zijn. Raffito kasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke kamer passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor al jouw opbergwensen. Onze prijzen zijn altijd inclusief inmeten en montage.


Schuifdeurkasten en knieschotten op maat

Of je nu rechte of schuine wanden hebt, voor elke vorm van je kamer is de perfecte opbergoplossing te realiseren. Uiteraard met soepel rollende deuren, een soft-close systeem en in precies die kleur en stijl die je zoekt. Wij kunnen de kast voor je inmeten, ontwerpen en bouwen.

Maak een afspraak
 
Inloopkasten op maat

Altijd al gedroomd van een inloopkast? De inloopkasten kun je bij ons geheel naar eigen wens samenstellen met een leg- en hanggedeelte, lades, verlichting en veel meer. Je bepaalt zelf waar je de planken, garderobestangen en/of lades wilt hebben. Bij Raffito bent u de designer!
 

Maak een afspraak
 

Inspiratie voor jouw kast

 

Twijfel je welke kast het beste bij jouw woning past? Kom langs voor inspiratie en advies in onze winkel.

Maak een afspraak
 


Blader door de maatwerkkasten brochure van Raffito voor meer inspiratie!Maak kennis met onze kastenspecialisten

Maak kennis met ons team specialisten die helpen bij het creëren van jouw droomkast. In onze winkel hebben wij maatwerk kasten van het merk Raffito (in KlusWijs) of VTH Kasten (in Colors@Home).
Leo helpt jou graag bij het ontwerpen van een kast van Raffito in onze KlusWijs. Of laat je inspireren door Ivo en maak een afspraak voor een kast van VTH kasten bij Colors@Home. 

Kom langs of bel direct voor een afspraak: 0318 - 414 -500Maak een afspraak