Naar boven

Kasten op maat bij Geels WoonwarenhuisOp zoek naar een kast op maat voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Een fijne kast die precies past in de ruimte is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor de perfecte opbergoplossing. In onze winkel hebben wij maatwerk kasten van het merk Raffito (in KlusWijs) of VTH Kasten (in Colors@Home)

 
Maatwerk van begin tot eind

Wij ontwerpen, samen met jou, een schuifdeurkast of schuifwand die past bij jouw stijl, smaak en interieur. Samen met onze adviseur bespreek je alle kleur-, materiaal- en afwerkingsmogelijkheden om zo de perfecte opbergruimte samen te stellen. Vervolgens meten we professioneel en zorgvuldig de ruimte in en als je wilt monteren onze monteurs de complete kast vakkundig bij je thuis. 

Het werk uit handen nemen en alles voor jou verzorgen. Dat is waar wij als Geels Woonwarenhuis voor staan. Laat je uitgebreid voorlichten en vraag naar een offerte. Een scherpe prijs is bij ons vanzelfsprekend!

Inclusief inmeten én montage bij KlusWijs Geels!SCHUIFDEURKASTEN

Of je nu rechte of schuine wanden hebt, voor elke vorm van je kamer is de perfecte opbergoplossing te realiseren. Uiteraard met soepel rollende deuren, een soft-close systeem en in precies die kleur en stijl die je zoekt.

INLOOPKASTEN

Altijd al gedroomd van een inloopkast? De inloopkasten kun je bij ons geheel naar eigen wens samenstellen met een leg- en hanggedeelte, lades, verlichting en veel meer.
 

KNIESCHOTTEN

Knieschotten zijn de ideale opbergoplossing voor kamers met schuine wanden. Om de knieschotten op de juiste plek van de muur te kunnen monteren moeten deze op de perfecte hoogte gezaagd worden. Wij helpen je hier graag bij en kunnen de schotten ook voor je inbouwen.

 

Inspiratie voor jouw kast

Twijfel je nog welke kast het beste bij jouw woning of woonstijl past? Kom langs voor inspiratie en advies in onze winkel.

Maak een afspraak
 
  
Blader door de maatwerkkasten brochure van Raffito voor meer inspiratie!