Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

Kasten bij KlusWijs Geels

Alles voor je interieur vind je bij KlusWijs! Ook voor kasten kom je naar KlusWijs. Kledingkasten, slaapkamerkasten, kinderkasten, vitrinekasten, servieskasten, boekenkasten; wat voor kast je ook zoekt... wij hebben de kast die je nodig hebt in allerlei soorten en maten. Het meest bekend zijn de Connectkasten van Woood. Ook deze vind je in allerlei verschillende uitvoeringen in onze KlusWijs. Een bepaalde kast op het oog? Bel of mail eerst even om teleurstelling te voorkomen.

Onze populairste kasten


CONNECT kast - 3 deurs + 3 lades - Strokendeur 

Een basic 3-deurs kast met 3 handige lades, voorzien van stevige, metalen ladegeleiders. Gemaakt van massief verantwoord FSC grenenhout. Verkrijgbaar in wit en grijs.

CONNECT lockerkast - 2 deurs 

Een stoere basic kast met lockerdeuren met wit metalen grepen. Geschikt voor in de hal, slaap- of kinderkamer: CONNECT past in iedere ruimte! Verkrijgbaar in wit en grijs. Gemaakt van massief verantwoord FSC grenenhout. 

CONNECT. Bouw je eigen kastenwand!

Met de CONNECT kasten kun je je eigen kastenwand bouwen! Koppel bijvoorbeeld de 3-deurs kast met de lockerkast voor extra opbergruimte! De kasten kunnen direct tegen elkaar aan geplaatst worden, los of gekoppeld met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Op die manier kun je een eindeloze kastenwand creëren. 

Kasten op maat?

Geen standaardkasten nodig maar op zoek naar een kast op maat voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Heb je een rare hoek in huis of wil je gewoon je eigen unieke droomkast creëren? Geen probleem! Wij ontwerpen, meten in en monteren de kasten voor jou.  Er zijn talloze opties mogelijk en wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomkast op maat. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies of kom langs in onze winkel.