Naar boven

Interieuradvies aan huis bij Geels WoonwarenhuisHeb je plannen om je interieur volledig om te gooien of ga je verhuizen? En kun je daarom wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je interieur? Dan is een deskundig interieuradvies door een van de onze interieuradviseurs een goede eerste stap. Binnen 1 uur helpen wij je aan een gloednieuw interieur of vinden wij de oplossing waar je al die tijd naar op zoek was. Wel belangrijk om te benadrukken; wij bieden jou maatwerk. Joúw interieur is namelijk uniek. Daarbij voorzien onze specialisten je graag van een interieuradvies waar je écht iets aan hebt.

 

Zo gaan wij te werk 

We kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Het gaat om het totaalplaatje bij jou thuis, waarin al jouw interieur wensen uitkomen.

In een sessie van een uur bespreken we al jouw brandende woonvragen. Aandachtig luisteren wij naar jouw wensen en eisen en komen met praktische tips en oplossingen. Alle opdrachten zien wij als een leuke uitdaging, of dat nu een complete verbouwing is, een kleuradvies of simpelweg het kiezen van de juiste verlichting.

Onze stylistes geven je een gericht advies voor jouw interieurvraag bijvoorbeeld over de indeling van een ruimte, vloeren, muren, gordijnen, accessoires, meubelen, verlichtingsplan of kleuradvies. We sluiten af met een helder stappenplan. Je ontvangt een tekening met een indeling, een moodboard, leuke ideeën die vooral heel praktisch zijn en binnen de ruimte en jouw wensen passen. Je kunt vervolgens een offerte op maat krijgen.

Bij Colors@Home werken wij alleen met maatwerk producten. Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Wij zijn gespecialiseerd in interieuradvies en kennen de mogelijkheden van onze producten als geen ander.

Naast het leveren van maatwerk ontzorgen wij ook graag. Geef ons de sleutel van jouw huis, terwijl je op vakantie gaat. En wanneer je terugkomt is alles klaar! Dat is meer dan maatwerk alleen.

 

 

De 4 voordelen van een interieuradvies bij Colors@Home Bennekom

✓ Bespaar tijd, geld en stress
De een vindt het leuk om urenlang te struinen in woonwinkels of op internet en de ander ziet het als een vervelende klus. Door een interieurstyliste in te schakelen kun je veel tijd besparen. In plaats van uren te steken in de zoektocht naar de perfecte vloer, verf, gordijnen of behang, kunnen onze stylisten je binnen een uur verder helpen met een doordacht interieuradvies.
Wij kijken of de meubelen en accessoires die je kiest ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde heeft aan jouw interieur. Je gaat meer doelgericht shoppen. Zo maak je minder snel impulsieve aankopen.

✓ Verrassend interieurplan waar je jarenlang plezier van hebt
Doordat we een doordacht interieurplan voor jou hebben bedacht, voorkom je dat je snel uitgeraakt op je interieur. Je krijgt veel tips mee van de interieurstylist voor een goede tijdloze basis. Voortaan weet je precies hoe je de ruimte kunt indelen, welke accessoires en meubelen of kleuren gunstig zijn in jouw interieur en meer. Deze tips blijven handig als je in het vervolg weer gaat verhuizen.

✓ Alles in één keer geregeld voor je huis
Voor als je het nog niet wist: Geels Woonwarenhuis heeft vijf speciaalzaken onder één dak. Je gaat naar Colors@Home voor de meeste trendy gordijnen, behang, vloeren, raamdecoratie, accessoires, zonwering en meer. Wil je je badkamer ook vernieuwen? Dan ga je naar onze Baderie. Zoek je een frisse kleur voor de muren of wil je een kast op maat laten maken? De keuze is reuze in onze KlusWijs servicebouwmarkt.

✓ Heel veel nieuwe inspiratie
Een interieurstylist komt met ideeën waar jij misschien nooit eerder aan hebben gedacht. Samen kijken we naar de woontrends, maken we een rondje in onze winkel en bladeren we door woonmagazines.
 
Maak kennis met onze interieuradviseur Ivo

Voor het oplossen van jouw woonvragen gaat Ivo geen enkele uitdaging uit de weg. Met zijn jarenlange ervaring als interieuradviseur en flinke dosis creativiteit zorgt hij dat jouw interieurwens werkelijkheid wordt. Bij Ivo kun je terecht voor een persoonlijk interieur- en kleuradvies en de nodige inspiratie om van je huis een écht thuis te maken! 

Maak een afspraak