Naar boven

Gratis inpakservice voor Vaderdag

Zondag 20 juni is het weer Vaderdag. Tijd om de liefste vaders in het zonnetje te zetten! Heb je een leuk cadeau in onze webshop gezien en wil je dat mooi laten inpakken? Dat kan! Vanaf maandag 14 juni t/m vrijdag 18 juni kun je jouw cadeau die je in onze webshop hebt besteld gratis laten inpakken door onze inpakservice. Bij Geels pakken we extra uit met de leukste Vaderdagverpakkingen. Want niets is zo leuk als een mooi verpakt cadeautje krijgen! Uiteraard kun je jouw cadeau ook in onze winkel laten inpakken.

Hoe werkt het?
Geef in de laatste stap van je bestelling in het opmerkingenveld aan dat je gebuikt wilt maken van de inpakservice voor Vaderdag. 

Let op:
- Maak je gebruik van de inpakservice, dan geldt de levertijd van 1-2 werkdagen.
- De inpakservice is niet beschikbaar voor barbecues, tuinmeubelen, parasols en toebehoren, of artikelen die niet uit onze eigen magazijn komen. Wil je zeker weten of het cadeau ingepakt kan worden? Bel dan naar onze winkel of stuur een mail naar klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl
- Heb je meerdere artikelen besteld? Geef dan ook duidelijk bij je bestelling aan welke artikelen ingepakt moeten worden.