Naar boven

GRATIS accessoires bij jouw Outdoorchef barbecue

Bestel nu je favoriete Outdoorchef barbecue met extra voordeel! Nergens goedkoper! Omdat Geels Woonwarenhuis officiële dealer is van Outdoorchef barbecues, profiteer jij van hoge kortingen op de gas- en houtskool Outdoorchef barbecues mét GRATIS accessoires! Bij alle Outdoorchef houtskool barbecues ontvang je nu bijvoorbeeld een gratis Outdoorchef houtskool-brikettenstarter t.w.v. € 32,95.

Het barbecueseizoen is al in volle gang! En met een Outdoorchef bbq wordt barbecueën nog leuker, lekkerder en dat allemaal op een gezonde en veilige manier! Outdoorchef staat voor eenvoudig, veilig en gezond. Gezond? Ja! Met het unieke trechtersysteem van Outdoorchef heb je in een handomdraai twee barbecues in één. Een groot voordeel, want je kunt erg gemakkelijk op verschillende temperaturen barbecueën én het voorkomt vetvlammen. Zo kun je direct grillen op hoog vuur en indirect grillen met een meer gelijkmatige hitteverdeling. Dus of je nu een lekker biefstukje met directe hitte maakt of gestoomde groenten met een gelijkmatige hitteverdeling, met het trechtersysteem krijg je alles voor elkaar. 


Tijdelijke Outdoorchef aanbiedingen met GRATIS accesoires:

 
  1. Alle Outdoorchef houtskool barbecues
    Nú met gratis houtskool-brikettenstarter t.w.v. € 32,95.
    Geen lange wachttijden meer voordat je kunt gaan grillen!

  2. Alle Outdoorchef gasbarbecues (m.u.v. Outdoorchef Minichef)
    Nú met gratis Outdoorchef afdekhoes P-line of U-line 480 t.w.v. € 39,95. 
    Beschermt tegen o.a weersomstandigheden, vuil, stof, krassen en uv-straling.
 
 
 
 Bekijk je favoriete barbecue deal hieronder! Mis het niet, want op = op!  Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis (mits voorradig).

Geels Woonwarenhuis is een officiële Outdoorchef dealer.