Naar boven

Geels Woonwarenhuis, de verfspecialist in de regioZin in iets nieuws aan je huis? Laat zowel het interieur van jouw huis weer goed uit de verf komen met een nieuwe verflaag! Het aanbrengen van goede verf aan zowel de binnen- als buitenkant is simpel en een effectieve manier om bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer een nieuwe frisse look te geven. Bovendien beschermft verf ook tegen beschadigingen. 

Geels Woonwarenhuis is dé verfspecialist in de regio! Of je nu een vakman of een doe-het-zelver bent, wij bieden alles wat je nodig hebt voor jouw verfklus. Kom langs in onze winkel in Bennekom of maak een afspraak met onze verfspecialisten. Je vindt onze verfafdeling op onze KlusWijs afdeling.

 Onze verfmerken
In onze KlusWijs bieden we een groot assortiment in muurverf, buitenverf en binnenverf van verschillende geweldige merken in diverse kleuren aan. Op onze verfafdeling vind je de volgende merken: Flexa, Pure, Histor, Sikkens, Wijzonol, Alabastine, Cetabever, Hammerite, Tenco, Hermadix en KlusWijs verf. 
Op zoek naar een luxere verfsoort? Geels Woonwarenhuis is een officiële dealer van Pure and Original. Pure & Original is een professionele kwaliteitsverf, gemaakt van 100% natuurlijke pigmenten en natuurlijke grondstoffen. Perfect geschikt voor het creëren van de betonlook, een wolken effect of een matte poederige uitstraling en meer. Pure & Original kalk-en krijtverf vind je op de Colors@Home afdeling.

 
Altijd 30% korting op Sikkens en 25% korting op Wijzonol verf bij KlusWijs Geels
Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens en Wijzonol Specialist. Dit betekent voor jou optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt. Product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-en Wijzonol grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur. En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd 30% korting op Sikkens verf en 25% korting op Wijzonol verf.De beste verf voor buiten

Ben je op zoek naar buitenverf? Ook onze verfafdeling heeft een ruim assortiment in mooie buitenverf voor een duurzame bescherming van je buitenwerk. Om het houtwerk zoals je kozijnen en deuren en/of andere ondergronden in goede conditie te houden is het belangrijk om de juiste buitenverf te kiezen. Er zijn diverse soorten buitenverf. Wil je bijvoorbeeld kunststof, metaal of beton schilderen dan heb je een andere verfsoort nodig dan voor hout. In onze winkel vind je bekende buitenverfmerken, zoals onder andere:
- Wijzonol buitenverf
- Sikkens buitenverf
- Cetabever buitenverf
 

Verfmengservice

Bij KlusWijs Geels mengen we verf in iedere gewenste kleur. Met onze drie mengmachines kunnen we elke gewenste kleur voor je maken, of het nu gaat om latex, betonverf, hoogglans, zijdeglans of mat. Iedere kleur die je laat maken is uniek. Uiteraard hoort hier een zeer uitgebreid assortiment hulpmiddelen bij, zoals kwasten, rollers, verdunningen, afdekzeil en afplakband. Deze productgroep vind je in onze KlusWijs. Persoonlijk advies over je verfklus?

Heb je verfvragen? Of wil je persoonlijk advies voor de volgende verfbeurt? Onze verfspecialist Noor staat voor jou klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de juiste kleur en de perfecte finish voor jouw volgende verfklus. Altijd vakkundig (kleur)advies is bij ons vanzelfsprekend.