Naar boven

Geels, dé specialist in barbecues en buitenkeukensGeels Woonwarenhuis is dé specialist op het gebied van buitenkoken in de regio. Met topmerken als Big Green Egg, Weber, Outdoorchef, Boretti en The Bastard in ons assortiment kunnen wij je altijd  hoogwaardig kwaliteit aanbieden. Onze BBQ-specialisten kunnen je er alles over vertellen in onze winkel. Wil je slowcooken of grillen, voor kleine of voor grote gezelschappen? Wij hebben altijd een passende barbecue of buitenkeuken voor jou! En wanneer je bij ons je barbecue of buitenkeuken koopt, ben je verzekerd van:
✔ scherpe prijzen
✔ gratis verzending
✔ deskundig advies
✔  nazorg

 

Onze merken
Big Green Egg

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van de allerbeste keramiek. Het origineel sinds 1974. Kook, bak, gril, stoof of rook ermee en en verbaas je over die onovertroffen, karakteristieke geur en smaak. EGGen kun je het hele jaar, ook als het vriest.

Shop Big Green Egg
Weber

Het Amerikaanse Weber staat bekend als wereldwijde marktleider in barbecues en is hét merk voor wie op zoek is naar een goed en betaalbaar exemplaar. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. 

Shop Weber
Boretti

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse lifestyle naar Nederland. Boretti barbecues worden ontwikkeld met het oog op zowel kwaliteit als eenvoud. De Boretti's zijn functioneel, gebruiksvriendelijk én mooi; de strakke, stijlvolle designs zullen in geen enkele tuin misstaan. 
 

Shop Boretti
 
 
OutdoorChef

De meesterbreinen achter Outdoorchef bedenken en ontwikkelen al meer dan 20 jaar de mooiste barbecues met Zwitserse precisie. Bij Outdoorchef staat gezond en veelzijdig barbecueën centraal. Dankzij handige innovaties zoals een innovatief trechtersysteem, staat Outdoorchef garant voor nooit meer verbrand vlees.

Shop OutdoorChef
The Bastard

The Bastard staat garant voor eerlijk Dutch Design, vervaardigd van de beste materialen en super eenvoudig in gebruik. Stuk voor stuk in zwart, want laten we eerlijk zijn: Zo’n geweldige barbecue zou je toch niet in een andere kleur willen?

Shop The Bastard
Bijpassende BBQ accessoires

Uiteraard kun je behalve voor barbecue ook bij ons terecht voor diverse barbecue accessoires. Hierbij kun je denken aan barbecue gereedschap, rookplanken, grillroosters, brikettenstartersets, digitale thermometers, barbecuereinigers etc. Natuurlijk mag een barbecuehoes niet ontbreken om je barbecue optimaal te beschermen tegen de weersinvloeden. 

Shop BBQ accessoires
 

Twijfel je welke barbecue of buitenkeuken het beste bij jou past? Kom langs voor advies in onze winkel!