Naar boven

Geberit AquaClean douchewc

Reinigen met water op het toilet – Kom het ervaren op het Lente-event! 

Op het toilet zijn we gewend wc-papier te gebruiken. Maar steeds meer Nederlanders laten het wc-papier links liggen en kiezen voor het reinigen met water na het toiletgebruik. Je onderlichaam reinigen met water is hygiënisch, comfortabel en geeft je een heerlijk frisgewassen gevoel de hele dag. Ook het Lente-event van Geels Woonwarenhuis in Bennekom op de Kerkhoflaan 17-19 staat op zaterdag 12 mei 2018 in het teken van deze nieuwe trend. Adviseurs vertellen je alle ins en outs over waterreiniging en de Geberit AquaClean douchewc; de wc met ingebouwde WhirlSpray douchetechnologie. Ontdek ook het frisse gevoel alsof je net uit de douche gestapt bent en de vele andere voordelen van het reinigen met water bij Geels Woonwarenhuis.

Een nieuwe vorm van hygiëne
Was jij je haren zonder water of maak jij je handen schoon met alleen papier? Wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven, geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. De Geberit AquaClean douchewc biedt een bijzondere ervaring, die onze westerse gewoonten in persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen. Het reinigen van de billen met water wordt net zo gebruikelijk als het nemen van een dagelijkse douche. Water is immers verfrissend, hygiënisch, reinigend en heeft een voelbaar effect op ons welzijn gedurende de hele dag.

De ene straal is de andere niet
Als Zwitsers bedrijf verlangt Geberit naar kwaliteit. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn daarom uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… de straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in douchewc’s van Geberit.

Demonstratiedag
Uniek, verrassend en verfrissend: de eerste keer op een douchewc is altijd een bijzondere ervaring. Ervaar zelf de voordelen van het reinigen met water én de unieke, vederzachte WhirlSpray douchestraal op zaterdag 12 mei 2018 tijdens het Lente-event bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom op de Kerkhoflaan 17-19. Je bent van harte welkom van 09.00 tot 17.00 uur!

Kijk voor meer informatie over het reinigen met water én plaatsen in Nederland waar je nog meer de Geberit AquaClean douchewc kunt testen op: www.geberit-aquaclean.nl/myconfidence

 
Ga naar Baderie