Naar boven

Gardena, voor al jouw tuinklussen

Over Gardena
Al 60 jaar is Gardena het toonaangevende merk op het gebied van tuingereedschap en tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Gardena biedt een compleet assortiment aan van alle benodigdheden voor jouw tuin, of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Gardena is hét merk voor diegene die optimaal willen genieten in hun tuin. Als het op Gardena tuinbewatering aankomt vind je in onze KlusWijs ongetwijfeld wat je zoekt! 

Gardena, voor het bewateren van jouw tuin
De juiste bewatering is essentieel om je planten en gazon gezond en groen te houden. Gardena heeft alles wat je nodig hebt voor de juiste besproeiing van jouw tuin. In onze KlusWijs vindt je Gardena tuinsproeiers van topkwaliteit en slangenwagens en wandslangenboxen om de slangen netjes op te bergen. De producten van Gardena zorgen voor een optimale tuinbewatering en gaan jarenlang mee!

Gardena, voor het onderhouden van bomen en struiken in jouw tuin
De struiken, bomen en heggen in jouw tuin moeten worden gesnoeid, getrimd, gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven. Voor het onderhouden van alle bomen en struiken in je tuin heeft Gardena een ruim assortiment in handige hulpmiddelen om tuinieren makkelijker en leuker te maken.

De snoeischaren van GARDENA zijn nauwkeurig en krachtig, en ze maken het snoeien in de tuin eenvoudig en comfortabel. Met het assortiment verschillende modellen heeft GARDENA het ideale gereedschap voor u, of u nu een beginnende tuinier of een professionele gebruiker bent.

• Handschaar of snoeischaar ➤ gebruik je voor het fijnere werk
• Takkenschaar ➤ voor de dikste takken
• Heggenschaar ➤ bij voorkeur met een kartelmes voor de dikkere takken
• Elektrische heggenschaar ➤ dubbelzijdig voor mooie vormen knippen of enkelzijdig voor de rechte stukken van de heg.


Gardena, voor een prachtig gazon in jouw tuin
Wie wilt er nou niet een mooi gazon in de tuin? Het juiste gazononderhoud is de sleutel tot een groen en goed uitziend gazon. Gardena helpt jou daarbij. Het gazon maaien is de belangrijkste taak voor een goed verzorgd gazon. Regelmatig maaien draagt bij aan een goed uitziend en gezond gazon. Dit kan op comfortabele wijze met behulp van roterende gazonmaaiers. Als je een perfect gemaaid Engels gazon voor ogen hebt, dan kunt u een van onze kooimesmaaiers overwegen. De meest comfortabele manier om een gazon te maaien, is met behulp van een robotmaaier.
Gardena biedt ook een aantal producten aan voor het afwerken van de graskanten, zodat je ook gemakkelijk bij moeilijk te bereiken plekken komt. Graskant onderhoud is zo heel eenvoudig en comfortabel.

Gardena, voor een goede tuinbodem
Profiteer optimaal van je tuin door je tuinbodem, perken en grond goed te onderhouden. Er zijn genoeg praktische handgereedschappen die je nodig hebt om het werk uit te voeren, zoals harken, schoffels en scheppen.
Het Gardena combisystem is een intelligent systeem dat verschillende stelen met diverse gereedschappen combineert, zodat het geschikt is voor een groot aantal tuintoepassingen. Alle gereedschappen op deze serie zijn moeiteloos te bevestigen aan één en dezelfde Combisystem steel.  
Ook Gardena denkt aan winterklusjes. De wintergereedschappen van Gardena zijn bijzonder handig als het buiten koud is en u tuinpaden en stoepen sneeuw- en ijsvrij moet houden. De sneeuwschuivers en ijsschrapers maken deel uit van het betrouwbare combisystem-systeem en passen perfect op de combisystem-stelen.