Naar boven

Fissler koekenpan

De koekenpannen van het Duitse merk Fissler zijn erg geliefd. De Fissler koekenpannen zijn van hoogwaardige kwaliteit materialen en hebben daardoor een lange levensduur. Bovendien hebben Fissler koekenpannen een extreem robuuste seallaag, waardoor het gebruik van metalen keukengerei geen probleem is en krassen verleden tijd zijn. De populairste modellen uit de Fissler koekenpannen serie zijn de Fissler Adamant Comfort koekenpannen en de Fissler Ceramic Comfort koekenpannen. Bekijk het complete assortiment Fissler koekenpannen op deze pagina.

Ons assortiment Fissler koekenpannen
Geels Woonwarenhuis biedt een uitgebreide collectie Fissler koekenpannen. Maar ook voor Fissler steelpannen, snelkookpannen en zelfs complete pannensets kun je bij ons terecht. De Fissler koekenpannen in ons assortiment zijn uitgevoerd met de unieke CookStar bodem, wat de pannen geschikt maakt voor toepassingen op alle hittebronnen, inclusief inductie fornuizen.


Fissler koekenpannen bestel je natuurlijk bij Geels Woonwarenhuis!
Fissler koekenpan kopen? Dat doe je heel eenvoudig en vertrouwd online, via de webshop van Geels Woonwarenhuis. Je bent bij ons bovendien ons altijd verzekerd van een veilige betaling en een snelle levering. Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan kun je deze kosteloos retourneren. Dat is de service van Geels Woonwarenhuis! Mocht je het fijn vinden om onze collectie Fissler koekenpannen eerst even ‘in het echt’ te bekijken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij onze winkel in Bennekom.

Bekijk ook eens het complete aanbod van Fissler kookartikelen bij Geels. Hier vind je naast pannen en messen ook handige keuekenaccessoires.