Naar boven

Eettafels op maat bij Colors@Home Geels


 


Vind jouw ideale eettafel bij Geels
Wil je investeren in een kwalitatieve, mooie eettafel? Kom naar onze winkel en vind eettafels in alle soorten en maten, kleuren en afwerkingen. Of je nou op zoek bent naar een mooie klassieke houten eettafel voor in de eetkamer, een industriële tafel, een ronde tafel of gewoon een leuk bijzettafeltje. Geels heeft 't! 

Een tafel op maat
Je kunt jouw tafel op maat met verschillende afmetingen, tafelbladen en tafelpoten zelf samenstellen. Met jouw unieke eettafel wordt het nog leuker om te tafelen. Zie je het al voor je? Bekijk de mogelijkheden in onze winkel. Onze deskundige interieurspecialisten kunnen je hierover uitgebreid adviseren.

Ook bijpassende eetkamerstoelen 
Heb je een nieuwe eettafel gekocht en ben je op zoek naar mooie bijpassende eetkamerstoelen? Je vindt bij ons ook eetkamerstoelen in diverse uitvoeringen. Bepaal de kleuren en materiaal. Onze eetkamerstoelen zijn van hoge kwaliteit en zitten heerlijk. Samen met de eettafel kun je urenlang comfortabel tafelen!

Bekijk onze eetkamerstoelen en fauteuils.

Onderhoud van jouw meubelen
Je kunt jarenlang genieten van onze mooie tafels. Om de houten tafels extra te beschermen bieden wij ook diverse onderhoudsproducten aan voor houten meubelen. Onze medewerkers kunnen je hierover adviseren.

Tafels in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag. In onze showroom vind je alle meubelen die op de website staan getoond.

Geen krassen meer met Scratch no More beschermdopjes
Het is natuurlijk zonde als uw stoelen en tafels krassen achterlaten op uw vloer. Daarom is het verstandig om krasschade te voorkomen door middel van goede pootdoppen. Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld. Wil je geen krassen meer op je vloer? Kies dan voor Scratch no More

Heb jij een mooi item van Geels Woonwarenhuis in huis of tuin?
Deel het met #GeelsHeeftHet op Facebook en Instagram en inspireer ons en anderen!