Naar boven

Drie aankooptips om je tuin eenvoudig om te toveren in Ibiza-style


Hoe krijg je nou dat fijne, relaxte zomergevoel in je tuin? Nou, voeg een beetje Ibiza toe aan je tuin en die benauwde 30 graden voelt direct als een heerlijk zacht briesje (echt waar!). Maar om nou die hele tuin deze zomer nog om te gooien? Precies, met dit warme weer zit je daar totaal niet op te wachten. Daarom hebben we drie tips voor je bedacht hoe je met een paar slimme aankopen je tuin omtovert in Ibiza-style!
 
1. Je eerste prioriteit: zorg voor een goede lounge-set
Wil je dat Ibiza-sfeertje krijgen, dan mag een lounge-set niet ontbreken. Het Ibiza-gevoel is namelijk achteroverleunen met een mousserend wijntje bij zonsondergang, samen met vrienden tot in de kleine uurtjes bijpraten en alles laten komen zoals het komt. Een aanrader is wat ons betreft de Beach 7 Amigo-loungestoel. In combinatie met twee witte Beach 7 Coppa-bijzettafels ben je al een heel eind op weg naar jouw Ibiza-tuin! Ook heel fijn: deze set verplaats je zo even naar een andere plek in de tuin, net hoe jij het op dat moment wilt. Geen gedoe met al dat geschuif van tuinmeubilair!
 
2. Heel belangrijk: kies de juiste combinatie kleuren!
De Ibiza-stijl kenmerkt zich vooral door veel wit afgewisseld door aardse kleuren zoals rood terracotta, mosgroen, kaki en aarderood. Bij Geels hebben we matten in diverse kleurenwaarmee je heel simpel een Ibiza-effect krijgt. Zorg er wel voor dat wit de dominante kleur blijft in het geheel. Daarmee behoud je het luchtige karakter dat zo belangrijk is voor het Ibiza-effect. Kijk maar eens in ons assortiment tuinmeubelen!
 
3. Accessoires om het helemaal af te maken
Een paar goede accessoires maken je Ibiza-tuin compleet. Houten accessoires met een white wash-afwerking zijn het ideale uitgangspunt om dat Ibiza-sfeertje te creëren. Had je trouwens onze lantaarn van bamboehout weleens gezien? Onmisbaar vinden wij! Doe ook even wat inspiratie op in ons assortiment tafelaccessoires en tuindecoraties. Als je eenmaal je Ibiza-tuin klaar hebt, dan is het tijd om lekker achterover te leunen met een goed glas wijn of een cocktail! Een designkaraf maakt het ook helemaal af. Staat toch net even iets luxueuzer dan die grote plastic Fanta-fles toch?