Naar boven

Dit jaar op kamers? Met deze tips richt je je studentenkamer voordelig én efficiënt in!

Het is voor iedere toekomstige student altijd weer een dilemma. Hoe richt je je studentkamer zo in dat je optimaal profiteert van de ruimte en ook nog eens geld bespaart! Bij Geels hebben we een aantal tips bedacht hoe je dit slim kunt aanpakken.

Zoek de hoogte op!
De makkelijkste weg is natuurlijk om een standaard kast te kopen. Even in elkaar zetten, een plek uitzoeken en klaar! Ons advies is om juist slim met de muren om te gaan. Dat geldt zowel voor de hoeveelheid kastruimte als het creëren van een sfeer.

 
Kies voor rust

Bij Colors@Home vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, behang (altijd 15% korting!), gordijnen, vloeren en verlichting. Door te kiezen voor rustige kleuren en de juiste verlichting kun je een heel ruimtelijk effect creëren in je kamer. Het levert je weliswaar niet direct meer ruimte op. Rustige kleuren vergroten wel het gevoel van ruimte. Wist je trouwens dat vooral de kleur groen je concentratie bevordert? Handig idee voor je kamer dus: plaats wat groene accessoires aan je muur! Daar bespaar je een hoop ruimte mee en je concentratie schiet omhoog!

 
 

Kastruimte op maat
Nog een mooie manier om ruimte te besparen is door kastruimte op plekken te creëren waar je niet vaak komt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de plek boven je deur. Handige plek voor je studieboeken toch? En heb je weleens gedacht aan een bureau die je uit kunt klappen? Heb je het niet zo op die hoogtes: kies dan voor een hoog bed. Levert je ook weer handige opbergruimte op! Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs en ontdek hoeveel ruimte jij kunt besparen (en winnen!).

Tip: wil je de kastruimte helemaal afstemmen op jouw wensen? Laat dan bij Formido Geels een kast op maat maken!

Altijd 25% korting op alle verf van Sikkens!
Vind je behang maar een arbeidsintensief gedoe? Verven is dan een eenvoudig en snel alternatief. Als je trouwens je plafond iets lichter maakt dan de muren, dan krijg je ook een bijzonder ruimtelijk effect! Bovendien is de aanschaf van verf bij Geels een extreem voordelige keuze. Als officieel dealer van Sikkens geven wij namelijk altijd 25% korting op alle verf van Sikkens.

Advies nodig?
Heb je al wat extra ideeën opgedaan? Mooi! Mocht je nou meer advies willen, bijvoorbeeld over het op maat laten maken van kasten. Neem dan even een plattegrond van je kamer mee. Onze adviseurs denken dan graag met je mee over de inrichting. Zien we je binnenkort bij een van onze vijf speciaalzaken?