Naar boven

De werkwijze van Geels Baderie


Inspireren en keuzes maken

Het begint allemaal met inspiratie opdoen en keuzes maken. In onze winkel brengen we een wereld aan design, comfort en functionaliteit voor je samen. Bekijk de verschillende inspiratie badkamers, lees tips of kijk eens op de website van Baderie.

Dan is het tijd voor de volgende stap: kiezen. In onze showroom nemen we alle tijd om samen met jou de juiste keuzes te maken uit alle stijlen, merken en functionaliteiten. De complete badkamers die in onze showroom staan opgesteld helpen enorm bij het keuzeproces. Door middel van een uitvoerige checklist brengen we je situatie en wensen in kaart. Alles wat van invloed kan zijn op je badkamer, komt hierbij aan de orde. 

Naast praktische eisen en budget heb je natuurlijk ook gewoon je eigen wensenlijstje. Misschien is vloerverwarming een must of wil je hoe dan ook met z’n tweeën tegelijk kunnen douchen? Wij verkopen niet alleen de producten, maar weten vooral ook hoe we ze het slimste kunnen toepassen in je badkamer. Dat is het prettige aan Baderie Geels: de continue aandacht voor uitstraling én functionaliteit.


 


Baderie badkamers, een uniek en creatief ontwerp

Elke badkamer van Baderie wordt op maat gemaakt op basis van een uniek creatief ontwerp. De adviseur die je hierbij helpt is een ervaren badkamerontwerper die het maximale haalt uit de ruimte die je beschikbaar hebt.

In de showroom maakt je persoonlijke adviseur een professioneel ontwerp voor je. Zo krijgt je alvast een beeld van je nieuwe badkamer en welke indeling het meest praktisch is. Desgewenst geven we u ook alvast een indicatie van de prijs. Die is verrassend scherp.

Je krijgt de ruwe schetsen alvast geheel vrijblijvend mee naar huis. Ondertussen laten wij niets aan het toeval over, we komen bij je thuis inmeten. We bekijken de situatie ter plekke, meten nauwkeurig op en controleren onder meer of je warmwatervoorziening aansluit op de badkamerwensen en of de ventilatie in orde is. Zo weet je zeker dat de badkamer straks aan al je wensen voldoet én is vooraf precies duidelijk wat de kosten zullen zijn. Pas als we bij je thuis zijn geweest kunnen we een definitief 3D-ontwerp maken. De driedimensionale schetsen geven je een uitstekende indruk: zo komt je badkamer eruit te zien. Samen met de ontwerpen presenteren we de definitieve offerte, inclusief materiaal en arbeidsloon.


 

De realisatie van je badkamer

Nu begint het echte vakwerk. Wij bieden je de keuze: regel je zelf de installatie, doe je het samen met ons of laat je alles door ons uitvoeren? 

Je kunt de installatie van je badkamer met een gerust hart aan ons overlaten. Daarom kies je voor Baderie Geels. Doordat we alles in eigen hand houden kunnen we de werkzaamheden strak plannen. Daardoor kan je badkamer al binnen zo’n 15 werkdagen helemaal klaar zijn, van slopen tot afkitten. Je hebt bij ons één contactpersoon voor alle werkzaamheden, wel zo duidelijk. Ook zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk verschillende mensen over de vloer krijgt. Onze monteurs zijn all-round vakmensen, zij doen het leidingwerk, het tegelwerk, het plafond en plaatsen het sanitair. Zij werken zo schoon mogelijk zodat je niet al te veel rommel in huis krijgt. Indien nodig plakken we de trap en de hal af zodat ook je trap of vloer geen schade oploopt. En dan is het zo ver:

genieten van je nieuwe badkamer! 

Een impressie van de realisatie van een badkamer