Naar boven

Crock Pot slow cooker

Vandaag de dag maken miljoenen mensen wereldwijd gebruik van Crock-Pot slowcookers. Crock-Pot heeft de perfecte methode ontwikkeld om jouw eten nóg lekkerder te maken. Je kunt de slowcooker al vroeg op de dag aanzetten zodat je 's avonds een heerlijk gerecht hebt. Door de langzame manier van koken blijven meer voedingsstoffen behouden en krijgt je gerecht nog meer smaak. Dát is de kracht van de Crock Pot slow cooker.

Meer over Crock Pot slow cooker

In de loop van de tijd zijn er met liefde en plezier ontelbare maaltijden bereid en nieuwe recepten bedacht in Crock-Pot slowcookers. Er hebben zich tal van smaken en stijlen ontwikkeld in de wereld van de slowcooker, en de Crock-Pot slowcookers zijn hierin nooit achtergebleven. Van handmatige naar volledig programmeerbare slowcookers en slowcookers met automatische roerfunctie, Crock Pot blijft ononderbroken producten ontwikkelen om het nóg makkelijker te maken smaakvolle, zelfgemaakte maaltijden te bereiden zonder eindeloos in de keuken te moeten staan. 

Waroom een Crock-Pot slowcoker?

  • Bespaar tijd en moiete: bereid uw ingrediënten voor, voeg ze aan de slowcooker toe, stel de tijd in op 4-10 uur en ga dan rustig uw gang terwijl de slowcooker een heerlijke maaltijd voor u bereidt. Eenvoudiger kan het niet!
  • Zuinig: Crock-Pot slowcookers zijn zuinig: ze gebruiken slechts tussen de 75 en 150 watt op de lage stand (LOW) en tussen 150 en 210 watt op de hoge stand (HIGH). De slowcooker kookt weliswaar de hele dag, maar gebruikt niet meer stroom dan een gewone gloeilamp.
  • Smaak: smaken zijn als relaties: het kost tijd om elkaar te leren kennen. Een slowcooker haalt het beste uit alle smaken, vooral in gerechten zoals een curry. Geef de ingrediënten in uw Crock-Pot de tijd om elkaar te leren kennen.
  • Gezond: verrukkelijk van smaak èn gezond. In een slowcooker blijven meer vitaminen, mineralen en vloeistoffen behouden.