Naar boven

Complete toiletruimtes van Baderie GeelsBen je op zoek naar een luxe toiletruimte? Laat je verrassen door de mogelijkheden op het gebied van complete toiletruimtes. Bij Geels Baderie vind je fraai vormgegeven oplossingen, slimme indelingen en de allernieuwste toepassingen. Voor de kleinste ruimte in huis hebben we maar één advies: denk groot!

Er is maar één toiletruimte die volledig aansluit op al je wensen, zowel wat betreft design en uitstraling als comfort en functionaliteit. Die ene toiletruimte vind je bij Baderie Geels.
Binnen de beschikbare ruimte en je budget gaan we samen in 5 stappen op weg naar de Baderie toiletruimte waar je optimaal van kunt genieten.

1. Inspireren
2. Kiezen
3. Ontwerpen
4. Realiseren
5. Genieten

In onze showroom vind je diverse toiletopstellingen om inspiratie op te doen. Samen met een van onze adviseurs maak je een keuze uit de vele mogelijkheden, je keuze wordt vervolgens omgezet in een 3D-ontwerp. Hierdoor krijg je al een heel goed beeld van je nieuwe toiletruimte. Als je tevreden bent over het ontwerp brengen we een heldere offerte uit, natuurlijk spreekt een goede prijs voor zich. Na akkoord spreken we af wanneer we de toiletruimte bij je komen bouwen. We slopen dan eerst de oude toiletruimte, vervangen eventueel het leidingwerk, maken de wanden en de vloer glad en brengen het tegelwerk aan. Tenslotte wordt het sanitair afgemonteerd en wordt de toiletruimte schoon opgeleverd. Tijd om te genieten!

Als je de kosten wilt drukken is het altijd mogelijk om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het sloopwerk. Ook is het mogelijk dat wij alleen het ontwerp maken en de materialen leveren en dat je zelf de installatie regelt.  

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van je nieuwe Baderie Geels toiletruimte geven we maar liefst 5 jaar garantie! Ook op het installatiewerk.  

Een impressie van de mogelijkheden