Naar boven

Click & Collect bij Geels Woonwarenhuis

Afhaal- en bezorgservice bij Geels

Door de huidige lockdown is winkelen tijdelijk niet mogelijk. Gelukkig hoef je ons niet te missen. Met Click & Collect shop jij jouw favoriete producten uit onze winkel of geef je bestelling telefonisch door en haal het af. Bestellen en vervolgens laten bezorgen kan natuurlijk ook. Lees verder voor meer informatie.

Afhalen van artikelen 
Bezorgen van artikelen
DHL ServicePoint is open

✓ Bel ons via 0318-414500 of mail naar info@geelswoonwarenhuis.nl. Let op: vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden in de mail!


Afhalen bij Geels / Click & Collect
Wil je je bestelling komen afhalen in onze winkel? Bij de hoofdingang aan de parkeerplaats op de Kerkhoflaan 17-19 hebben we een speciale afhaalbalie ingericht.

Hoe werkt dit:
•  Bestel je producten telefonisch via 0318-414500 of per mail. Bestellen via de webshop is ook mogelijk, vink dan tijdens het afrekenproces de bezorgmethode 'afhalen in winkel' aan. In de webshop is het tevens mogelijk om het gewenste artikel direct te reserveren, klik hiervoor bij het artikel op de knop "reserveer in winkel".
•  Als je per mail of via de webshop bestelt, geef dan ook je telefoonnummer door zodat we eventueel kunnen overleggen over je bestelling.
•  Je krijgt van ons telefonisch of per mail door wanneer je de bestelling kunt afhalen.
•  De bestelling kan snel worden afgehaald, wij zijn van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur open voor het afhalen of retourneren van artikelen. 
•  Haal je bestelling bij onze winkel af, betaal bij voorkeur contacloos met PIN.
•  Houd bij het afhalen voldoende afstand tussen eventuele andere klanten die komen afhalen en draag een mondkapje. Er mag maximaal 1 persoon tegelijk naar de afhaalbalie.
•  Bestellen en laten bezorgen in en rondom Bennekom is ook mogelijk, lees meer over bezorging van bestellingen uit de winkel. 


 

Bestellen via de webshop
Uiteraard blijft het mogelijk om op de gebruikelijke manier via onze webshop te bestellen. Je bestelling wordt dan aan huis geleverd door PostNL. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, in principe de volgende dag in huis. Door drukte bij PostNL kan het zijn dat je pakket wat later wordt bezorgd. 
Lees meer over bezorging van bestellingen uit de webshop


Waar vind je meer informatie over ons assortiment?
Een groot deel van ons assortiment vind je ook in onze webshop, je kunt ook via de webshop bestellen. Woon je binnen een straal van 10 km. rondom Bennekom? Dan brengen wij de producten zelf bij je thuis.
Het KlusWijs assortiment is deels te bekijken via www.kluswijs.nl, zoek uit wat je wilt bestellen en geef het per mail of telefonisch aan ons door. Let op: daar dit een landelijke website betreft komt het assortiment op deze site niet volledig overeen met het assortiment in onze winkel, overleg over je bestelling kan daarom noodzakelijk zijn.


DHL ServicePoint: pakketten versturen en afhalen
Onze DHL ServicePoint is geopend. Je kunt je pakketten bij de afhaalbalie afhalen en/of versturen. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen?

Advies aan huis
Wil je een afspraak maken voor een interieur of badkamer advies aan huis of een kast op maat? Wij komen bij je langs. Je kunt hiervoor een telefonisch afspraak maken of neem contact met ons op via onderstaande knop. Voordat wij bij jou thuis aan het werk gaan, wordt op voorhand zorgvuldig gecommuniceerd over de geplande werkzaamheden. Uiteraard zullen wij altijd de richtlijnen en adviezen van het RIVM opvolgen.Contactinformatie